İnternet & Teknoloji Yeni numara alınca başıma bişey gelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimlik numarasıyla yeni hat alınca herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalim var mı? Mesela numara üzerinden adıma borç vs. çıkar mı? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşım. Öbür türlü faturasız olunca sorun çıkmaz mı diyosun yani.. birde numara benim adıma olacağı için bensiz bişey yapamaz bence Yeni numara alınca başıma bişey gelir mi? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
solareesg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Faturanı odersen sorun olmaz 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Faturasız hat olacak ama kendim için değil. Bu kişi numarayla benim adıma beni borç harca sokabilir mi? Yorumla solareesg +1 yıl Bu kişi kim Yorumla solareesg +1 yıl Evet mesela faturasını odemezse borcları sen odersin Yorumla solareesg +1 yıl Faturasız hat faturalıyada cevriliyor Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım. Öbür türlü faturasız olunca sorun çıkmaz mı diyosun yani.. birde numara benim adıma olacağı için bensiz bişey yapamaz bence Yorumla solareesg +1 yıl Numaranla senin iznin olmadan hicbir sey yapamaz Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim içime su serptin 🌸 ben yine de araştıracağım zaten ❤️🥰 Yorumla solareesg +1 yıl 💕💕💕 Yorumla solareesg +1 yıl Faturasız da sorun cıkmaz zaten kontorlu olacagı icim parayı kendi yüklüyor yüklemezsede birkac ay sonra otomatik kapanır Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle de yine bu zamanda kimseye güven olmadığı için her şeyi bekliyosun ister istemez🤷🏻♀️ çok çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️🌸 Yorumla solareesg +1 yıl Rica ederim 💕 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Faturanı odersen sorun olmaz
Faturasız hat olacak ama kendim için değil. Bu kişi numarayla benim adıma beni borç harca sokabilir mi?
Bu kişi kim
Evet mesela faturasını odemezse borcları sen odersin
Faturasız hat faturalıyada cevriliyor
Arkadaşım. Öbür türlü faturasız olunca sorun çıkmaz mı diyosun yani.. birde numara benim adıma olacağı için bensiz bişey yapamaz bence
Numaranla senin iznin olmadan hicbir sey yapamaz
Çok teşekkür ederim içime su serptin 🌸 ben yine de araştıracağım zaten ❤️🥰
💕💕💕
Faturasız da sorun cıkmaz zaten kontorlu olacagı icim parayı kendi yüklüyor yüklemezsede birkac ay sonra otomatik kapanır
Evet öyle de yine bu zamanda kimseye güven olmadığı için her şeyi bekliyosun ister istemez🤷🏻♀️ çok çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️🌸
Rica ederim 💕
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!