İnternet & Teknoloji Hangisinde daha çok video izliyorsunuz? Digiboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yatmadan önce fix olayım Instagram Reels videolarını izlemek. TikTok'a bir türlü alışamadım ben. Tiktok Instagram Reels YouTube Shorts Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisinde daha çok video izliyorsunuz? Cevapla Instagram Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eskiden YouTube'u. Sonra Instagram reels izlemeye başladım ama şu an kesinlikle TikTok izliyorum en çok. 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl TikTok'a bir türlü ısınamadım ya. Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Tiktok bu kısa videolarda daha başarılı reels ve shorts a göre. Zaten reels de, shortsda Tiktokdan özendi 0 0 Yorumla
bahadırc Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 70% +1 yıl youtube videoları daha çok bilgi içeren anlamlı videolar. 0 0 Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl youtube uzun videolar 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Ben kısa videolara daha fazla kapılıyorum. Yorumla
TheGoodDulMan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Pek izlemem fakat izlersem Instagram reels izlerim 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Uyumadan önce Reels iyi geliyor. 😂 Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sadece YouTube 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Ben de izliyorum ama Reels bu aralar daha fazla. Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnsta reels 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Aynen öyleee 😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. üçüde değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eskiden YouTube'u. Sonra Instagram reels izlemeye başladım ama şu an kesinlikle TikTok izliyorum en çok.
TikTok'a bir türlü ısınamadım ya.
Tiktok bu kısa videolarda daha başarılı reels ve shorts a göre. Zaten reels de, shortsda Tiktokdan özendi
youtube videoları daha çok bilgi içeren anlamlı videolar.
youtube uzun videolar
Ben kısa videolara daha fazla kapılıyorum.
Pek izlemem fakat izlersem Instagram reels izlerim
Uyumadan önce Reels iyi geliyor. 😂
Sadece YouTube
Ben de izliyorum ama Reels bu aralar daha fazla.
İnsta reels
Aynen öyleee 😂
Youtube
Normal yutup.
üçüde değil
YouTube İzliyorum
YouTube Shorts
Reels videoları
vk yok mu yaaaa