İnternet & Teknoloji İnstagram hikayesine sesli cevap özelliği geliyor! Siz kullanır mısınız? Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Merhabalar,İnstagram hikayesine sesli cevap özelliği geliyor! Siz kullanır mısınız İnstagram hikayesine sesli cevap özelliği geliyor! Siz kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Instagram çok nadir kullandığım bir şey. Hayır kullanmam 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aktif değilim ben Instagram da o yüzden kullanmam şu an. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Günlük instaya girerim. En son hikayeyi 8 ay önce en son postu 2 yıl önce atmışım dkdkdk. 1 0 Yorumla
Abysse Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kadın arkadaşlara imtihanlarında başarılar diliyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu bi özelik mi ki sesli mesaj atabilir hikayeye istinaden zaten 1 1 Yorumla AustinGarrix +1 yıl Dm sine girmesine gerek kalmaz onun için Yorumla
VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Bence güzel özellik ama dm sen sesli mesaj gönderebiliyorsunuz 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hikayelere bakmıyorum ki hahah. Benim için önemsiz 1 12 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl İnstagramım olacak ve takip ettiğim kişi hikayeme bakmayacak hemi? Vururum fkdkfjgj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah ne yani beni vurur musun 😃 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Menzil yakın malum aynı şehirdeyiz kfjgj ama kebap yiyem de öyle vuram. Aç aç olmaz fjfjd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Takip etmediğimiz için bir sorun yok idu :d Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Korktun desem Karadenizli korkmaz hdjfh hayır ne demek isteysun anlamadim yani kdjfkfn Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Anladın sen anladın abshs Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Ne ağız tadıyla adam vurdurdun ne kebap yedirdin be pehhh🥲 silahımı temizlemeye gideyrum hıh😑 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ya yağli yedum dilim gayaği, ya da mermidan hizli koşayrum bd Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Haçen uşağum dil yarasu mermi yarasundan beterdur. Dilin gaymasun gene de. Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok uşağum dilimuz gaymaz, sözumuz uçmaz. 😌 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Kızlara paçi denir, uşağım denmez jfjcnn asimile olmuşsun iyice djdncn Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ben aslında yokum xd Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Instagram pek kullanmıyorum 1 0 Yorumla
ŞimdiÖzgürüz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl kullanmam, çünkü sosyal medya kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Instagram çok nadir kullandığım bir şey. Hayır kullanmam
Aktif değilim ben Instagram da o yüzden kullanmam şu an.
Günlük instaya girerim. En son hikayeyi 8 ay önce en son postu 2 yıl önce atmışım dkdkdk.
Kadın arkadaşlara imtihanlarında başarılar diliyorum.
Bu bi özelik mi ki sesli mesaj atabilir hikayeye istinaden zaten
Dm sine girmesine gerek kalmaz onun için
Bence güzel özellik ama dm sen sesli mesaj gönderebiliyorsunuz
Hikayelere bakmıyorum ki hahah. Benim için önemsiz
İnstagramım olacak ve takip ettiğim kişi hikayeme bakmayacak hemi? Vururum fkdkfjgj
Hahah ne yani beni vurur musun 😃
Menzil yakın malum aynı şehirdeyiz kfjgj ama kebap yiyem de öyle vuram. Aç aç olmaz fjfjd
Takip etmediğimiz için bir sorun yok idu :d
Korktun desem Karadenizli korkmaz hdjfh hayır ne demek isteysun anlamadim yani kdjfkfn
Anladın sen anladın abshs
Ne ağız tadıyla adam vurdurdun ne kebap yedirdin be pehhh🥲 silahımı temizlemeye gideyrum hıh😑
Ya yağli yedum dilim gayaği, ya da mermidan hizli koşayrum bd
Haçen uşağum dil yarasu mermi yarasundan beterdur. Dilin gaymasun gene de.
Yok uşağum dilimuz gaymaz, sözumuz uçmaz. 😌
Kızlara paçi denir, uşağım denmez jfjcnn asimile olmuşsun iyice djdncn
Ben aslında yokum xd
Sosyal medya hesabim yok acikcasi..
Kullanacağımı sanmıyorum.
İnstagram kullanmıyorum.
İnstagram kullanmıyorum.
Instagram pek kullanmıyorum
kullanmam, çünkü sosyal medya kullanmıyorum
Sanmıyorum
Gerektiğinde kullanırım gibi duruyor.
Kullanmam