İnternet & Teknoloji İlk ne zaman cep telefonu kullandınız? Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ve hangi marka modeldi.Ben 2004 yılında Nokia 8310 kullandım 🤓 İlk ne zaman cep telefonu kullandınız? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Emeralld_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Blackberry curve lise yılları telefonum. Yıllarca kullanmıştım taş gibi telefondu ne bozulur ne kırılırdı😅 1 3 Yorumla Ponce +1 yıl Şu bol tuşlu telefonlar mı 🤓 Yorumla Emeralld_ +1 yıl evet🙂 Yorumla Ponce +1 yıl Çok havalıydı o dönem 🤓 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Lise 2’de 3210 ile başladım.98 yılıydı sanırım.Türksel hattım vardı ama anımsayamıyorum numarasını. 0 2 Yorumla Ponce +1 yıl 25 sene geçmiş bu kadarını anımsamak da yeter 😬 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Ahaha eyvallah. 0535 477 97 04 Buydu numaram 😁😂😂Ss aldım.Kaç ajansta kayıtlıydı bu numaram.. Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 786 cevap paylaştı. galiba 2014 yılıydı Samsung Galaxy mini kullanmaya başlamıştım 0 3 Yorumla Ponce +1 yıl Çok geç değil mi Yorumla moonlight012 +1 yıl bence değil 2002li olduğumu düşünürsek.. Yorumla Ponce +1 yıl Onu düşünürsek geç değil evet 😬 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl 2009 du galiba samsung e250 😄sürgülü😄 0 8 Yorumla Ponce +1 yıl Amiral gemisiydi o zamanlar Samsung, grup 84 ölürüm hasretinle yüklü olurdu 😂 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Onun öncesi de var😃ama cok az durdu bende. Kapaklı samsung hatirliyon mu 😂 Yorumla Ponce +1 yıl Babamın vardı kapaklı 😬 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Hepsi babamindi😂o samsung e250 alinca kapakli bana kaldi 😂sonra e250 bana kaldi sonra ilk dokunmatik aldi😂 Yorumla Ponce +1 yıl Ben de kullanıp anneme babama verdim hep 😬 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Simdi iphone 13 pro 🤣nerden nereye jsjsjsjsjs Yorumla Ponce +1 yıl Bi kaç yıl sonra bunlar da çöp olur 😂 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Eh tabi😂sanal telefonlar çikacak Yorumla
berennn00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl 2012 Samsung Galaxy mini 0 10 Yorumla Ponce +1 yıl Niye o kadar geç ya Yorumla berennn00 +1 yıl Genç nesil olduğum için Yorumla Ponce +1 yıl Güzel bir zaman genç olmak için Yorumla berennn00 +1 yıl Yorumsuz Yorumla BlackDeacker +1 yıl S4 mini miydi Seren😄 Yorumla berennn00 +1 yıl Sadece miniydi. Yorumla BlackDeacker +1 yıl Sadece mini olamaz ya 😃 Yorumla berennn00 +1 yıl Google gir bak Yorumla BlackDeacker +1 yıl Ortada sadece tek tuşu olandan mi😄 orta da 3 tuşu olandan mi Yorumla berennn00 +1 yıl Offf... Yorumla
angyeon Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 2010 diye hatırlıyorum 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Niye daha eski değil ya. Kendimi yaşlı hissediyorum böyle Yorumla
Mer93 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl 2001 ya da 2002 falan. 0 2 Yorumla Ponce +1 yıl İyi bari bu yaşlısın demek oluyor Yorumla Mer93 +1 yıl Yaşım orada yazan işte. Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2007 falan olmaması gerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Blackberry curve lise yılları telefonum. Yıllarca kullanmıştım taş gibi telefondu ne bozulur ne kırılırdı😅
Şu bol tuşlu telefonlar mı 🤓
evet🙂
Çok havalıydı o dönem 🤓
Lise 2’de 3210 ile başladım.
98 yılıydı sanırım.
Türksel hattım vardı ama anımsayamıyorum numarasını.
25 sene geçmiş bu kadarını anımsamak da yeter 😬
Ahaha eyvallah. 0535 477 97 04
Buydu numaram 😁😂😂
Ss aldım.
Kaç ajansta kayıtlıydı bu numaram..
galiba 2014 yılıydı Samsung Galaxy mini kullanmaya başlamıştım
Çok geç değil mi
bence değil 2002li olduğumu düşünürsek..
Onu düşünürsek geç değil evet 😬
2009 du galiba samsung e250 😄sürgülü😄
Amiral gemisiydi o zamanlar Samsung, grup 84 ölürüm hasretinle yüklü olurdu 😂
Onun öncesi de var😃ama cok az durdu bende. Kapaklı samsung hatirliyon mu 😂
Babamın vardı kapaklı 😬
Hepsi babamindi😂o samsung e250 alinca kapakli bana kaldi 😂sonra e250 bana kaldi sonra ilk dokunmatik aldi😂
Ben de kullanıp anneme babama verdim hep 😬
Simdi iphone 13 pro 🤣nerden nereye jsjsjsjsjs
Bi kaç yıl sonra bunlar da çöp olur 😂
Eh tabi😂sanal telefonlar çikacak
2012 Samsung Galaxy mini
Niye o kadar geç ya
Genç nesil olduğum için
Güzel bir zaman genç olmak için
Yorumsuz
S4 mini miydi Seren😄
Sadece miniydi.
Sadece mini olamaz ya 😃