İnternet & Teknoloji Laptop için klavye aldım, yanında kulaklık da vardı ama kullanamıyorum. Yardım eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben laptop kullanıyorum ama sadece tek giriş var onlara uyan birde renkli değil nasıl ses ve mikrofon etkinleştircem? Laptop için klavye aldım, yanında kulaklık da vardı ama kullanamıyorum. Yardım eder misiniz? Cevapla Laptop Soruları Kulaklık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DarknessHero Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Yeşil olanı kulaklık yerine diğerini mikrofon yerine takacaksın. Tek giriş varsa dönüştürücü alman gerek 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. Oncelikle bunlarin bogumu yani cizgiler cok sey anlatiyorBunlari bildigin zaman ayrimi cok kolay yaparsin duzgun fotoğraf bulamadim Türkçe Senin donusturucu kullanman lazım 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bu ikisini tek kabloya dönüştüren aparat var onu alman lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsmi nedir Yorumla FakDıSistım +1 yıl www.hepsiburada.com/whitecom-stereo-1-to-2-kablo-kaliteli-aux-coklayici-pm-HB00000BCIKD Yorumla
Manisa1905 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Çevirici kulanman lazım. Cogu yeni nesil kulaklık kılavyede içinden cıkması lazım 0 0 Yorumla