ya dunden beri instagram hesabima girmeye calisiyorum hata veriyor sifreyi yeniledim kac defa olmadi gelen kodlari girdim olmadi tarayicidan da denedim hesabimla giris yap secenegine tikliyorum hata veriyor baglanti hesap hala duruyor bir seyi yok ama girmiyo
ama calinsa hata vermez ki direkt sifre yanlis der sifreyi degistirdim kac kere olmuyor arkadasimin ve annemin telefonundan girmeyi denedim olmadi yine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başıma aynı şey geldi, 24 saat hiç girmeye çalışmasan, hiç uğraşmasan açılıyor geri.
bana da oluyo arada sirada ama en son aylar once olmustu simdi acil girmem lazim
Maalesef. Açılmaz beklemeden.
Bu hesapla postegro benzeri uygulamalara girdin mi?
hayir hicbir uygulamaya girmedim girsem bile bu hesaptan asla girmem
Çalınmış gibi görünüyor ya da telefonunda sıkıntı vardır. Başka telefonla giriş yapmayı dene
ama calinsa hata vermez ki direkt sifre yanlis der sifreyi degistirdim kac kere olmuyor arkadasimin ve annemin telefonundan girmeyi denedim olmadi yine
Biraz ara ver o zaman kendi kendine düzelir belki
Ben de burada yaşıyorum normal e posta ile girmeye çalışıyorum olmuyor google hesabı ile bağlanıyorum oluyor
İnstagram hep sorunlu ya. düzelir merak etme bekle bir süre
Facebook ekleyip giriş yap hesap çalınmamışsa düzelir
facebook kullanmiyorum ki
banada aynısı oldu sahte facebook aç hesap şifre sıfırla yap düzelir dene sonucu bana yaz ama şikayetle hesabın kapatıldıysa Instagram geri gelmez
Reis chromedan girmeyi dene
oradan da denedim operadan da denedim olmadi
Koskoca instagramin seninle uğraşacak hali yokya
e olmuyo ne yapayim simdi
Laptop üzerinden dene
laptoptan denedim zaten
Instagrama bildir İnternet saglayicini kontrol et
Düzelir illaki
Numaranı kullan, varsa
uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedin mi?
evet
aslında bunu yapınca düzelmesi lazım.
2-3 defa sil yükle bence.
çalınmış agaa
calinsa bile sifreyi degistirdim kac kere calinmis olsa hata vermez ki direkt sifre yanlis der
Tarayıcıdan dene