İnternet & Teknoloji WhatsApp dosya gönderme sınırını 2GB'a yükseltiyor. Güncellemeyi beğendin mi? Paranoyak_Kız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Şu anda en fazla 100 MB gönderim yapılabilen uygulamada sınır 2 GB'a yükseltiliyormuş. Özellik Arjantin'deki iOS kullanıcılarında test edilmeye başlanmış. WhatsApp dosya gönderme sınırını 2GB'a yükseltiyor. Güncellemeyi beğendin mi? Cevapla WhatsApp Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Medya gönderiminde bize sormadan küçüktüp kalite bozuyor artık serverlarını güçlendirmeli 1 1 Yorumla Paranoyak_Kız +1 yıl Evet ya, medyalar tost makinasından çekilmiş gibi :/ Yorumla
Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Buna aşırı sevindim. Umarım zamanla daha da artar. WhatsApp gibi popüler bir uygulamanın dosya gönderme sınırının çoktan artması lazımdı zaten. 1 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl whatsapp web eskiden sürekle bırakla 60 mb kadar videoları karşı tarafa aktarıyordu ama artık 16mb düştü o, onu yükseltsinler asıl 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl niye birden bu kadar yükseltmişler ki 0 2 Yorumla Paranoyak_Kız +1 yıl Telegram'ı sollamak için :) Yorumla Junİchi +1 yıl hee kullanmıyorum haberim yok ondan Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şahane olmuş 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. wp kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Medya gönderiminde bize sormadan küçüktüp kalite bozuyor artık serverlarını güçlendirmeli
Evet ya, medyalar tost makinasından çekilmiş gibi :/
Buna aşırı sevindim. Umarım zamanla daha da artar. WhatsApp gibi popüler bir uygulamanın dosya gönderme sınırının çoktan artması lazımdı zaten.
whatsapp web eskiden sürekle bırakla 60 mb kadar videoları karşı tarafa aktarıyordu ama artık 16mb düştü o, onu yükseltsinler asıl
niye birden bu kadar yükseltmişler ki
Telegram'ı sollamak için :)
hee kullanmıyorum haberim yok ondan
Bu çok güzel bir haber
Şahane olmuş
gayet başarılı..
wp kullanmıyorum
Güzel güncelleme