İnternet & Teknoloji Telefon konuşmalarınız maksimum kaç dakikayı buluyor? pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Merhabalar..Telefonda konuşma rekorunuz kaç? Valide sultan sabahtandır susmak bilmiyor, artık ne kadar konuştu bilmiyorum. Bir süre sonra saymayı bıraktım. Birden fazla teyzeye sahip olmak pek de kafa rahatlatıcı değil ;( Telefon konuşmalarınız maksimum kaç dakikayı buluyor? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
canerdiyebilirsiniz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Uyum sağlayabildiğim insanlarla genellikle 2-8 saat arası konuşuyorum, sohbet bir şekilde akıp gidiyor asla tıkanmıyor😄 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandır görüşmediğim ve özlediğim bir arkadaşımla konuşuyorsam yarım saati bulabiliyor. Onun dışında beş dakikayı geçmez.. 1 0 Yorumla
Asipizzaolamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dün gece 2 saat 33 dakika konuşmuşuz 🙂 çoğu zaman uzun sürüyor 1 0 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişiye göre değişiyor. Ama pek sevmiyorum telefonda konuşmayı 1 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 10 15 dakikayı geçince bahane bulup kapatıyorum nasıl konuşuyorsunuz bu kadar ya. 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hiç uzatamıyorum, 10-15 dk max sonrası sıkılıp kapatmak için çözüm aramaya başlıyorum… 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir iki kez 3,4 saati bulduğu oldu 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bir keresinde 1,5 saat ortalama konuştum. 1 0 Yorumla
GokyuzundeBirHayalet Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl 11 saatmi 1 1 Yorumla pansyy +1 yıl Fotoğraf bana ait değil. Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı. Müşterilerimin otobüs hastalığına bağlı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uyum sağlayabildiğim insanlarla genellikle 2-8 saat arası konuşuyorum, sohbet bir şekilde akıp gidiyor asla tıkanmıyor😄
Uzun zamandır görüşmediğim ve özlediğim bir arkadaşımla konuşuyorsam yarım saati bulabiliyor. Onun dışında beş dakikayı geçmez..
Dün gece 2 saat 33 dakika konuşmuşuz 🙂 çoğu zaman uzun sürüyor
Kişiye göre değişiyor. Ama pek sevmiyorum telefonda konuşmayı
10 15 dakikayı geçince bahane bulup kapatıyorum nasıl konuşuyorsunuz bu kadar ya.
Hiç uzatamıyorum, 10-15 dk max sonrası sıkılıp kapatmak için çözüm aramaya başlıyorum…
Bir iki kez 3,4 saati bulduğu oldu
Bir keresinde 1,5 saat ortalama konuştum.
1 saat 😂 sonra kapanıyor otomatik
11 saatmi
Fotoğraf bana ait değil.
Müşterilerimin otobüs hastalığına bağlı
Çok sevmem 1 dk dan az
1 saat nadiren
30 dk
Konuştuğum insana göre değişiyor