Eve D Smart bağlatmalı mıyım?

Merhaba ben eve D smart bağlamak istiyorum sebebi ise televizyonda hiç güzel kanal olmaması ve D Smart ta da uydu alıcısını da hem İnternet var youtube var hemde güzel kanallar belgesel sinema ve çocuk kanalları var şimdi babam eve D Smart bağlatmamı istemiyor bana sürekli kalk ders çalış kitap oku D Smart nedir diyor birde babam Hotbird uydusunu izliyor televizyon da bu yüzden diyor eğer eve D Smart bağlatırsak hotbird uydusu çekmez silinir diyor bu yüzden izin vermiyor. Aslında ben 18 yaşındayım istersem kendi adıma yapabilirim de ama konuşma bozukluğum var ve kekemeyim bu yüzden telefonda konuşamıyorum ve biliyorsunuz D smart ta başvuru yapınca arayıp adres istiyor. sizce ne yapmalıyım? Babama söylüyorum ama kabul etmiyor. Evimizde İnternet var ama televizyonumuz eski 2011 model bir televizyon olduğu için youtube a girmiyor bu yüzden Eve D Smart bağlamak istiyorum. Aslında bilgisayarım da var ama bilgisayarım eski 11 yıllık bir bilgisayar sistem özellikleri de çok düşük içine oyun yüklenmiyor bende hep evde sıkılıyorum canım sıkılıyor Sizce eve D Smart bağlatmalı mıyım?
Eve D Smart bağlatmalı mıyım?