Merhaba ben eve D smart bağlamak istiyorum sebebi ise televizyonda hiç güzel kanal olmaması ve D Smart ta da uydu alıcısını da hem İnternet var youtube var hemde güzel kanallar belgesel sinema ve çocuk kanalları var şimdi babam eve D Smart bağlatmamı istemiyor bana sürekli kalk ders çalış kitap oku D Smart nedir diyor birde babam Hotbird uydusunu izliyor televizyon da bu yüzden diyor eğer eve D Smart bağlatırsak hotbird uydusu çekmez silinir diyor bu yüzden izin vermiyor. Aslında ben 18 yaşındayım istersem kendi adıma yapabilirim de ama konuşma bozukluğum var ve kekemeyim bu yüzden telefonda konuşamıyorum ve biliyorsunuz D smart ta başvuru yapınca arayıp adres istiyor. sizce ne yapmalıyım? Babama söylüyorum ama kabul etmiyor. Evimizde İnternet var ama televizyonumuz eski 2011 model bir televizyon olduğu için youtube a girmiyor bu yüzden Eve D Smart bağlamak istiyorum. Aslında bilgisayarım da var ama bilgisayarım eski 11 yıllık bir bilgisayar sistem özellikleri de çok düşük içine oyun yüklenmiyor bende hep evde sıkılıyorum canım sıkılıyor Sizce eve D Smart bağlatmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
annen ya da bi kardeşin arasın
Onlara söylüyorum ama onlarda babamdan habersiz bağlatmak istemiyorlar babama söylüyoruz ama babam kabul etmiyor babam bana hep D Smart nedir diyor birde babam Hotbird uydusunu izliyor televizyon da bu yüzden diyor eğer eve D Smart bağlatırsak hotbird uydusu çekmez silinir diyor bu yüzden izin vermiyor
Sizce ne yapmalıyım?
daha güzel izleyeceklerin genişlenir hatta izleyemediklerini de açar izlersin falan gibi ikna edici kelimeler kullanabilirsin
ya da bi erkek kuzenin senin adını kullanıp alabilirler de
Zaten öyle söylüyorum ama babam bana hep D Smart nedir kalk ders çalış kitap oku hadi kimse senin nazını çekemez diyor hep bana bildiğim ve güvendiğim bir erkek kuzenim de yok sizce başka ne yapmalıyım? Şimdi ben D Smartı içinde belgesel spor ve sinema birde çocuk kanallarını izlemek için eve almak istiyorum
ders çalış diyosa çalış bari gözüne girmiş olursun d smarta gelince kendin ara başka çare yok gibi gözüküyor olmadı evdekileri bi şekilde ikna etmeye çalış bu arada konuşmadan yana sıkıntı olmayacaktır başta zor konuşuyorum dersen anlayışla karşılarlar onu dert etme sakın
Zaten sürekli ders çalışıyorum günde 4 saat ders çalışıyorum 1 saat test çözüyorum ve 1 saatte kitap okuyorum ayrıetten youtube dan sürekli ders dinliyorum aslında evde İnternet ve bilgisayarım var ama bilgisayarımda hiç bir şey yok bilgisayarım çok eski 11 yıllık içine oyun ve uygulama da yüklenmiyor mesela geçen gün D Smartı aradım ama kekelediğim ve konuşamadığım için adam yüzüme kapattı telefonu sonra tekrar aradım cevap vermediler sizce başka ne yapmalıyım? Evde canım çok sıkılıyor mesela geçen gün babama ağladım baba eve D Smart bağlat benim için dedim ama yinede bağlatmadı televizyonumuz da eski 11 yıllık bir televizyon içinde İnternet yok youtube da girmiyor
yaptığı ne terbiyesizlik bişey sinir oldum şu an ya sabır arkadaşın da mı yok onlarda olabilir
Anlamadım? Hiç arkadaşım yok
yüzüne kapatana söyledim az önce araştırdım ama internetten de olabiliyor istersen bir oraya bak
Zaten önceden internetten başvurdum babamın numarasını verdim babamı aradılar ama babam onlara bağlamıyorum istemiyorum bir daha aramayın deyip telefonu yüzüme kapattı sonra bir kez daha kendi telefonumdan aradım ama kekelediğim için konuşamadım ve isteyemedim yani internetten De başvuru yapınca telefon numarası istiyorlar sonra arıyorlar
komşun falan ne bileyim vardır elbet birileri evdekiler hiç mi yapmazlar
Aslında evde bilgisayarım da var ama bilgisayarım eski 11 yıllık bir bilgisayar sistem özellikleri de çok düşük içine oyun yüklenmiyor bende çok sıkılıyorum bilgisayarımda da hiç bir şey yok sizce ne yapmalıyım?
gerçekten çözümler tükendi babanı ikna etmekten başka çare gelmiyor artık
Babam eski kafalı bir insan ikna edemiyorum maalesef
Az öncede yine D Smartı aradım ama konuşamadım kekeledim telefonu kapattılar
evde internet var demiştin babana benim istedigim daha uygun az öderiz falan dersen belki isteyebilir