Merhaba.
Sorum cok kısa.
Gizli instagram profillerini gormek mumkun mu acaba, takip etmeden?
Yardımcı olanlara simdiden tşk.
Sorum cok kısa.
Gizli instagram profillerini gormek mumkun mu acaba, takip etmeden?
Yardımcı olanlara simdiden tşk.
Gün geçtikçe özelleşen instagram profilleri artık herkes tarafından görüntülenemiyor. Takip etmediğiniz birinin instagram hesabı kilitleyse malesef o kişinin gönderilerini göremiyoruz.
Peki İnstagram’da gizli profilleri, kullanıcıların gönderilerini görme yöntemi nedir?
İnstagram mobil bir uygulama olduğu için bilgisayar sistemleri gibi bir açık vermemektedir.
İnstagram’da gizli bir hesabın gönderilerini görmeniz imkansızdır!
İnstagram’da gönderisine bakmak istediğiniz kişinin twitter profili varsa, ve link olarak gönderiyi twitter’da paylaşmışsa fotoğrafı sadece o şekilde görebilirsiniz.
aç fake hesap ekle 10 resm.. sora takip isteği gönder :)
Oylede herkes kabul etmiyor, merak ettigim kisi malesef kabul etmedi..
erkek mi? ben takip edeyim atarım sana resimleri :D :p
Gardaş mahiyetinde takip etcem... töbe töbe.. estafirullah... kötü hissettim..
Hahaha yok yok erkek degil erkek olsa hemen kabul ederdi kız profilini zaten :)))
o zaman daha iyi beni kabul eder belki :)
Zor bende birini takip etmek istiyorum ama hesabım yok ve hesap bulamıyorum. Eski hesap olması lazım bir de of of😢
Twitteri varsa linkide oraya paylasiyorsa fotonun linkinden anca fotoya bakarsin
Cevap
2Cevap
Arkadaşlar ben bir uygulama keşfettim. İsmi Postegro. Bu uygulama gizli profilleri tıpkı takip ediyormuşcasına tüm fotoları yorumları, takipçileri, hikayeleri gösteriyor. Ancak günlük 4 kişi limiti var. Eğer bazı özelliklere sınırsız sahip olmak isterseniz ücret ödüyorsunuz ama bence ücret ödemeye gerek yok. Bir diğer nokta da eğer bakmak istediğiniz kişi veya onun takipçilerinden birinde bu uygulama yoksa göremiyosunuz. Ben çok sayıda kişiye baktım ama göremediğim bikaç kişi de oldu.
Eğer kendi hesabından takip etmek istemiyorsan başka hesap aç ve görmek istediğin profili takip et
websta . me adresinden bir dene.
:) öyle bir şey olsa gizli olmazdı;)
Adı üstünde gizli.
Çok aydınlattın beni sağol
Sanmiyorum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar