Yoksa tak tak tak yapıştırır mısınız ilk mesajları falan, hiç öyle beklemeden? 

Yahu birarada vakit geçirip Bişr şekilde iletişimi olanlar bu duruma düşmemeli. hic başıma gelmedi şöyle etrafımda olan birinden hoslanayim, öyle olsa mesaj atmaya kadar başka şekilde anlatır, yaklasirdim heralde. ben genelde uzağında olanları seviyorum ve ilk kez mesaj atma girişiminde bulundum istediğimi söylemesem de, iyi ki yaptım. onemli olan neyi nasıl söylediğin.
Cevap
23Cevap
çok hoşlanırsam atmam az hoşlanırsam aaammenn ya atıyım nolcak derim :d ki genelde ilişkiye döner benim mesaj atarak başladığım flörtler :D:D
Flortoz bir yapı o zaman sendeki xd
Cok fazla edersen de duyguların içi boşalır biraz daha az öz olsa daha iyi olur bana sorarsan xd
Hayır, yok. Bunu defalarca söyledim. Yazdım. İlk msjı atarım istersem.
Genelde atmamayı tercih ediyorum. Bu bir sorunsa, evet var öyle bir sorun.
Lahmacun sorunları da var mı?
Ahaha bir tane üye kızdı dedi sorma leen artık yemek 😂
haydaa geçen yine bir oturuşta kaç lahmacun yersiniz diye soru vardı süper olan, lahmacun torpilli diyorumm torpilli :D
Adminin biri lahmacun manyağı ama hangisi çözemedim valla 😂
Tabi ki böyle bir sorunum yok. Ergenler gibi ilk mesajı o atsın sonra ben atarim gibi düşüncelerim olmaz.
Gerçekten çok istediğimde bile hiçbir zaman ilk mesajı ben atmadım ya takip attım bekledim ya da kutuyu açıp bekledim ama ben atmadım😂
Aslında ben atarım ama ilk mesajı atmam için sağlam donelerin olması lazım.
Sonra kadınlar sapık muamelesi yapıyorlar.
O zaman Erkekler size yazınca sapik oluyor öylemi 😀
Hee dogru diyorsun 😂😂
İlk mesajı kimseye atmadım çok şükür, bana yazılanlarla da kanki oluyoruz nasıl bir döngüye girdimse artık mk
Atma hevesim olmuyor ilk adım atmaktan çekinmem ama birini stalklayıp dikkatimi ona çekemiyorum
Bende yok ama çoğu kızda var nedense ve en saçma bulduğum şeydir bu
Öyle bir sorunum yok..
Hiç atmıyorum
#Vesselam
Var, evet. İlk adımı atamam, atmak istemem. Karşı taraftan beklerim.
Her zaman karşı taraftan beklerim. Yoksa mesaj yazmam.
Ortada kırgınlık küslük gibi durumlar varsa asla kimseye ilk mesajı atmam.
Yok ne zaman istersem yazarım öyle bir takintim yok
Öyle sorunum yok, eğer o kişiyle konuşmak istersem atarım. Daha önce de atmışlığım vardır🙃
İlk mesajı atmamak sorun değil, prensip meselesi bende.
Bir yazarım iki yazarım ama her defasında yazmak kendine saygısızlık olur bence
Kraal
İlk mesajı atarım ama süreklide ilk mesaj atılmazki sonucta sende ilgi bekliyorsun ve sende sevginingercek anlamda ne oldugunu bilen bir kişilige sahiosin
Cesaretin var mı aşka...
Aferin Miray esraa
Bir keresinde attım😂 maalesef bu konuda cesur değilim o kdr😄 istesem de atmam beklerim😁
At diyorum sana att
Kolay mı sence
Kolay tabi ne kaybedeceksin
Sen peki atıyor musun istediğin kişiye
gerekirse atarız :)
Hadi bakalım 😄
Birisine mesaj attığınızda durup "çok meraklı gibi görünür müyüm?" diye düşünuyorsanız, arada ilişki diğe bir şey yok zaten. Peşini bırakın.
Atarım diyenler var ama bugüne kadar da hiç atmadılar bize
Şükür yok böyle gereksiz bir derdim, ben atarım ya da karşı taraf atar.. nat importınt
Bekelyip boşuna zaman kaybetmeyin seviyosaniz yazın yarın geç olabilir
Tavır yapanın sevgisine şaşıyorum ezikliktir bence
Sevdiğim insana mesajı atarım ilk ve sonsuza kadar
Siteden birine ilk defa yazdım attım yüz vermedi ya niye vermedi onu da anlamadım
Var evet ilk mesajı atmam, son mesajı atan olurum
Sen nerenin prensesin bu ne ego 😂
@Maroon_svm insanların takık olduğu şeyler ne zamandır ego?
Yoo atıyorum sorun yok.
Ben kimseye ilk mesajı atmam takıntılıyım
İlke mesaj genelde benden gelir
evet o en baş ilk olanı atmam 😀
Hayır istersem atarım.
Maalesef ki çok yüksek oranda var.
begenıyorsam atarım ben
Hayır ama atmıyorum var yani
Atarım ne olacak eksilmeyecem ya,
Kurallarım yoktur. Atarım
Ben atamam yaa o cesaret bende sıfır 😏
Evet var ilk adımı o atmalı
Evet var bazen oluyor çekiniyorum
Evet ben atmam
Atamamam o cesareti de asiyor
Benim var.
İlk mesaj atmam ya.
hayir yok
İlk adımı her zaman erkek atmalı.
Niye ne alakası var bacım biraz yabancı ülkede yaşayan kadınları örnek alın sevdiği insana gidip çatır çatır söylüyorlar her şeyi devletten beklemeyin , sırf bu inat yüzünden nice başlıyacak güzel aşklar başlamadan son veriyor seven ilk adımı atar kadını erkeği yok
@Maroon_svm erkek egosu denen birsey vardır mesela neden onum egosunu tavan yaptırayım ki ben. Neden erkeği yücelteyim?
Dünyada türk kızları kadar burnu havada, kendini bulunmaz Hint kumaşı zanneden kızlar'mı bunu diyor 😂😂 ego konusunda dünyada kimse size su dökemez , senin ne özelliğin var peki bir erkek sana ilk adımı atsın hayırdır İngiltere prensesiylemi konuşuyorum
@Maroon_svm Gerçekten çok zekisin nerden bildin :)
Türk kızlarıni 10 yaşındaki alman vatandaşı bir çocuğa sorsan o bile der bunlar egolu diye 😂
Yok atmiyorum
Yorucu işler
Atarım öyle bir sorunum yok.
Öyle bir sorunum yok. Mesaj atacak biride yok
Bam bam bam
Ahaha iyiymiş
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?