İnternet & Teknoloji Daha çok görüldü yiyen misiniz, görüldü atan mı? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha çok sizinle? :D Günümüz insan problemleri xd Daha çok görüldü yiyen misiniz, görüldü atan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben görüldü bırakmamam için en son çiçek ya da kalp atıyorum. Karşı tarafın kalbi kırılır diye düşünüyorum nedense 😃 4 1 Yorumla bukizdabikezgulsun +1 yıl Ponçik şey seni.. Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Keşke her insanın ne olduğu anlında yazsaydıda vakit kaybetmeden en kafa dengi doğru insanı bulabilseydik 1 0 Yorumla
skidji Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl En son ben görüldü yedim eski sınıf arkadaşımdan. Arkadaşlıktan çıkardım. Artık benden taraf kafası rahat olur. 1 5 Yorumla bukizdabikezgulsun +1 yıl Bunu yaptın mı cidden? Belki müsait değildi o vakit.. Yorumla skidji +1 yıl Hayır tabi hemen o an kızgınlıkla çıkarmadım. Bir süre bekledim. Geri dönüş yapmadığına göre bu durumdan o da şikayetçi. Belki de benden kurtuldu diye seviyordur ama bu beni ırgalamaz artık. Yorumla bukizdabikezgulsun +1 yıl Mutluysan sorun yok bro. Yorumla skidji +1 yıl Yani benim onu arkadaşlıktan çıkarmam onu rahatsız etse mesaj atar ne olduğunu sorardı. İyi geceler... Yorumla bukizdabikezgulsun +1 yıl Doğrudur.. sana da Yorumla
devushka_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Görüldü atmam ama ara sıra görüldü yediğim doğrudur😏 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Öyle çok kişiye yazan değilim. Ama sanırım kardeşlerimden pis görüldü yiyorum hep 🤦♀️ 1 0 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç dikkat etmedim de konuşmayı ortada kesmek hoşuma gidiyo nedense 1 0 Yorumla
bukizdabikezgulsun Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Maalesef, görüldü atan tarafım.. ama o mesajı yazmak ne kadar zahmet istiyor bilir mi hiç karşı taraf.. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bazen atıyorum bazen yiyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görüldü atan maalesef 🙄 1 0 Yorumla
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisinden de oluyor hesaplamadım 🙆🏻♀️ 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Sanırım atan. 1 0 Yorumla
Italyanpizzası Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben görüldü yiyenim 😒😒 1 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl afiyet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben görüldü bırakmamam için en son çiçek ya da kalp atıyorum. Karşı tarafın kalbi kırılır diye düşünüyorum nedense 😃
Ponçik şey seni..
Keşke her insanın ne olduğu anlında yazsaydıda vakit kaybetmeden en kafa dengi doğru insanı bulabilseydik
En son ben görüldü yedim eski sınıf arkadaşımdan. Arkadaşlıktan çıkardım. Artık benden taraf kafası rahat olur.
Bunu yaptın mı cidden?
Belki müsait değildi o vakit..
Hayır tabi hemen o an kızgınlıkla çıkarmadım. Bir süre bekledim.
Geri dönüş yapmadığına göre bu durumdan o da şikayetçi. Belki de benden kurtuldu diye seviyordur ama bu beni ırgalamaz artık.
Mutluysan sorun yok bro.
Yani benim onu arkadaşlıktan çıkarmam onu rahatsız etse mesaj atar ne olduğunu sorardı.
İyi geceler...
Doğrudur.. sana da
Görüldü atmam ama ara sıra görüldü yediğim doğrudur😏
Öyle çok kişiye yazan değilim.
Ama sanırım kardeşlerimden pis görüldü yiyorum hep 🤦♀️
Hiç dikkat etmedim de konuşmayı ortada kesmek hoşuma gidiyo nedense
Maalesef, görüldü atan tarafım.. ama o mesajı yazmak ne kadar zahmet istiyor bilir mi hiç karşı taraf..
cevqp veririm bırakmm öyle
Görüldü yiyen olabilir
Görüldü atan tarafım daha çok ddkdkk
Bazen atıyorum bazen yiyorum
İşi kebap a döktüm acılı yiyorum
Görüldü atan maalesef 🙄
Goruldu atiyorum ama kasten degil
Görüldü de yiyoruz, atıyoruz da.✔✔
İkisinden de oluyor hesaplamadım 🙆🏻♀️
Atanlardanım. Kaçan kovalanır hesabı.
Sanırım atan.
Ben görüldü yiyenim 😒😒