İnternet & Teknoloji İstagrama facebookla kaydolmak istiyorum hata veriyor yardımcı olcak var mı? ezgial10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor var mıdır? yapamadım yani? Güncellemeler+1 yıl yardımcı olcakla ryazsın sadece Güncellemeler+1 yıl bekliyorum bakalım İstagrama facebookla kaydolmak istiyorum hata veriyor yardımcı olcak var mı? Cevapla Facebook Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı. telefon bilgilerini mail bilgilerini hatasız girmen gerekiyor bide artık fake hesap açmaya izin vermiyor önceden adın soyadınla açılan facebook varsa hata veriyor 1 0 Yorumla
emrekese Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Daha önce aynı hesap üzerinden açtıysan hata veriyor olabilir 0 0 Yorumla
Cesurmusun_cesur_ol Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl biraz zaman alıyor ama uğraşmaya devam et olacaktır 0 8 Yorumla ezgial10 +1 yıl yardımetsen Yorumla Cesurmusun_cesur_ol +1 yıl ne sorunu veriyor Yorumla ezgial10 +1 yıl yeniyimde Yorumla Cesurmusun_cesur_ol +1 yıl tamam da ne uyarı veriyor Yorumla ezgial10 +1 yıl yapamdım Yorumla Cesurmusun_cesur_ol +1 yıl anladım da buradan sana nasıl yardımcı olabilirim Yorumla ezgial10 +1 yıl sen dene Yorumla Cesurmusun_cesur_ol +1 yıl benim var zaten nasıl deneyim Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hallederim yaz buraya yazma sevmiyorum 0 1 Yorumla ezgial10 +1 yıl yeniyimde Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Bu güne kadar kaydolmadıysan , seninle evlenilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
telefon bilgilerini mail bilgilerini hatasız girmen gerekiyor bide artık fake hesap açmaya izin vermiyor önceden adın soyadınla açılan facebook varsa hata veriyor
Daha önce aynı hesap üzerinden açtıysan hata veriyor olabilir
biraz zaman alıyor ama uğraşmaya devam et olacaktır
yardımetsen
ne sorunu veriyor
yeniyimde
tamam da ne uyarı veriyor
yapamdım
anladım da buradan sana nasıl yardımcı olabilirim
sen dene
benim var zaten nasıl deneyim
Hallederim yaz buraya yazma sevmiyorum
yeniyimde