İnternet & Teknoloji Bu yıl şu ana kadar mesajlaşmak için uykusuz kaldığınız biri oldu mu? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Telefondan gözünüzü alamadığınız, uykunuzu mesaj yollarında feda ettiğiniz biri oldu mu? Bu yıl şu ana kadar mesajlaşmak için uykusuz kaldığınız biri oldu mu? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mervetsts616161 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Oldu az mı bekledim görevden dönmesini bana tek bi mesaj atsın diye şimdi kım bilir kimlerle konusuyor 😏 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl başkasıyla konuşuyorsa bırak konuşsun sorun yok s:D Mervetsts616161 +1 yıl 😂Ne yaptığını bilmiyorum ki salladım. Ki benım hayatımda biri de var 😂😂😂😂 8matador1180 +1 yıl sen de az değilsin ozamannn Mervetsts616161 +1 yıl He he
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bu yıl mesaj ayarlarım bozuldu iyice. 😃 Yok bu yıl hiç uykusuz kalmadım bu durum için. Bu yıl daha çok yoruluyorum ve uyumak daha iyi geliyor. 1 0 Yorumla
NormalInsanxx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üniversiteden bı arkadaşımla yazisirken uyuya kalmış ve sabah o hatırlatan kadar hiç bir şey hatirlamadigim bile oldu ☺️ 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bunu hep yapmak istedim ama hiç nasip olmadı belkide benim istediğim kişi bunu başkaları ile yaptı bilmiyorum 1 0 Yorumla
King_Arthur Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Eskiden olurdu ama insan zamanla olgunlaşıyor. Dolayısı ile bundan sonra da uykusuz kalmayı düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
ajdaözbal Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Oldu uykusuz geçirdiğime rağmen en güzel gecelerimdi🙂🙂🙂🙂 1 0 Yorumla
-Noki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Askerde olduğum zamanlardı, gerçi orada öğle vakti bile uykusuzdum. 1 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Sabaha kadar konuştuğum biri olmuştu bir zamanlar.Ahhhhh gençlik ahhhh 1 0 Yorumla
PiCCa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kaldım hatta gece uyku arasında uyanıp görevden dönüp mesaj attı mı diye bakardım. Şimdi ise kendi tercih ettiği gibi kafasının dikine gidiyor kimsenin ahı kimsede kalmaz. 1 0 Yorumla
boşbeleşsayfa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 36% +1 yıl Evet. Şarj başında bile olmuştu hatta 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ooo büyük fedakarlık xd Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Hayırrrrrİnşallah olmaz 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl haydaa o nasıl dua öyle :D Yorumla Uzeyy +1 yıl Allahtan belamı istemiyorum işte, yerinde bir dua bence 😂 Yorumla
Milena_Meyan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Oldu bir kaç arkadaşım 🌸 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl şanslı kız xd Yorumla Milena_Meyan +1 yıl Dert dinliyorum şans mı değil mi bilmiyorum 😅 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Bu yıl olmadı 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Daha 9 ay var, pes etme xd Yorumla
Shady10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl şu an biri var ama oda yanlış sanırım. Bir türlü doğrusunu tutturamadık anasını satayım 1 0 Yorumla
qwdeniz34 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Geçenlerde birisiyle tanışmıştım onunla baya konuşmuştuk uykusuz kalmıştım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok ya öyle biri 😟😟senn var mı? 2 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl olsun mu xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorduk işte 🤣 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ben hak eden olursa gerekeni yaparım, 3 ay içinde uykumu henüz bölmedim sanırım. ama bakalım hayırlısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlısı tabi böyle şeyler bir anda olur bnde bir umut bekliyorum işte 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bekleyen bulur demişler :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakcaz 😂 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaldık azizim kaldık, onun da kralını yaşadık. 😂 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hayır olmadı geceleri horul horul uyuyorum ben 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Olmaz mı oldu, oluyor :) 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Konuşarak oldu mesajlaşmak pek bana göre degıl 1 0 Yorumla
Asipizzaolamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sabah 4e 5e kadar konuştuğum oldu 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olmuştu 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bitti mi filmi onun :D Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Hıhıı Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hiç bir zaman olmadı 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aa niye Yorumla SadFragile +1 yıl Çünkü uykumdan daha kıymetli biri karşıma çıkmadı henüz.. Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. hayır olmadı 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
biridegeçxd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Oldu maalesef 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl niye maalesef xd Yorumla biridegeçxd +1 yıl Gereksiz biri için oldu pişmanım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Oldu az mı bekledim görevden dönmesini bana tek bi mesaj atsın diye şimdi kım bilir kimlerle konusuyor 😏
başkasıyla konuşuyorsa bırak konuşsun sorun yok s:D
😂Ne yaptığını bilmiyorum ki salladım. Ki benım hayatımda biri de var 😂😂😂😂
sen de az değilsin ozamannn
He he
Bu yıl mesaj ayarlarım bozuldu iyice. 😃 Yok bu yıl hiç uykusuz kalmadım bu durum için. Bu yıl daha çok yoruluyorum ve uyumak daha iyi geliyor.
Üniversiteden bı arkadaşımla yazisirken uyuya kalmış ve sabah o hatırlatan kadar hiç bir şey hatirlamadigim bile oldu ☺️
Bunu hep yapmak istedim ama hiç nasip olmadı belkide benim istediğim kişi bunu başkaları ile yaptı bilmiyorum
Eskiden olurdu ama insan zamanla olgunlaşıyor. Dolayısı ile bundan sonra da uykusuz kalmayı düşünmüyorum.
Oldu uykusuz geçirdiğime rağmen en güzel gecelerimdi🙂🙂🙂🙂
Askerde olduğum zamanlardı, gerçi orada öğle vakti bile uykusuzdum.
Sabaha kadar konuştuğum biri olmuştu bir zamanlar.
Ahhhhh gençlik ahhhh
Kaldım hatta gece uyku arasında uyanıp görevden dönüp mesaj attı mı diye bakardım. Şimdi ise kendi tercih ettiği gibi kafasının dikine gidiyor kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Evet. Şarj başında bile olmuştu hatta
ooo büyük fedakarlık xd
Hayırrrrr
İnşallah olmaz
haydaa o nasıl dua öyle :D
Allahtan belamı istemiyorum işte, yerinde bir dua bence 😂
Oldu bir kaç arkadaşım 🌸
şanslı kız xd
Dert dinliyorum şans mı değil mi bilmiyorum 😅
Bu yıl olmadı
Daha 9 ay var, pes etme xd
şu an biri var ama oda yanlış sanırım. Bir türlü doğrusunu tutturamadık anasını satayım
Geçenlerde birisiyle tanışmıştım onunla baya konuşmuştuk uykusuz kalmıştım
Yok ya öyle biri 😟😟senn var mı?
olsun mu xd
Sorduk işte 🤣
ben hak eden olursa gerekeni yaparım, 3 ay içinde uykumu henüz bölmedim sanırım. ama bakalım hayırlısı
Hayırlısı tabi böyle şeyler bir anda olur bnde bir umut bekliyorum işte 😂
bekleyen bulur demişler :))
Bakcaz 😂
Kaldık azizim kaldık, onun da kralını yaşadık. 😂
Hayır olmadı geceleri horul horul uyuyorum ben
Oldu öyle bir şeyler.
Olmaz mı oldu, oluyor :)
Oldu Allah kahretmesin ki.
Konuşarak oldu mesajlaşmak pek bana göre degıl
Sabah 4e 5e kadar konuştuğum oldu
Olmuştu
bitti mi filmi onun :D
Hıhıı
Hiç bir zaman olmadı
aa niye
Çünkü uykumdan daha kıymetli biri karşıma çıkmadı henüz..
Maalesef vardı evet
Hayır olmadı
He oldu
Oldu
Oo olmaz mı ya:)
Oldu
hayır olmadı
Evet olmuştu.
O zamanları geçtim
Olmadı
Evet artık yok
Hayır olmadı