İnternet & Teknoloji Bir dosyayı hangi şekilde sıkıştırmak daha mantıklı? galaksilibiesma Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor RAR olarak mı (32MB) yoksa ZİP olarak mı (32KB) ZİP RAR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir dosyayı hangi şekilde sıkıştırmak daha mantıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zip olarak sıkıştırın. Genelde bu uzantı, her yerde yaygın olarak kullanılır. 1 2 Yorumla galaksilibiesma +1 yıl Hımm peki o hâlde çok teşekkür ediyorum.. Yorumla Rose2113 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
littlebutbig Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zip kanka mldır bunu bilmeyen 0 2 Yorumla littlebutbig +1 yıl Ayrıca zip globaldir her işletim sisteminde açabilirsin:d Yorumla galaksilibiesma +1 yıl Hımm peki kanka her kafadan bi ses çıkıyor dedim bı sorayım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl zip daha ıyı 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @galaksilibiesma takıp edermısın Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. ben rar kullanıyorum 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı. bence rar... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zip olarak sıkıştırın. Genelde bu uzantı, her yerde yaygın olarak kullanılır.
Hımm peki o hâlde çok teşekkür ediyorum..
Rica ederim.
Zip kanka mldır bunu bilmeyen
Ayrıca zip globaldir her işletim sisteminde açabilirsin:d
Hımm peki kanka her kafadan bi ses çıkıyor dedim bı sorayım
zip daha ıyı
@galaksilibiesma
takıp edermısın
Zip yapmak
ben rar kullanıyorum
bence rar...