İnternet & Teknoloji Sizce hangisini almak daha mantıklı? ardabaşkanj Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Anketiniz ve görüşleriniz benim için önemlidir iPhone 6S Plas mı? Xiomi Redmi Not 8 mi? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangisini almak daha mantıklı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
darkwebkillleerr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl iphone 6s eski bir model onu alana kadar redmi almanı öneririm. çoğu tanıdığım redmi kullanıyor ve şuana kadar sorun yaşayanı olmadı. 0 0 Yorumla
UmudaYolculuğum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Red mi note 9 kullanıyorum. Gayet kaliteli, hafızası geniş bir telefon. 128 gb depolama alanı mevcut. Sanırım note 8 de 64 gb mevcut. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
iphone 6s eski bir model onu alana kadar redmi almanı öneririm. çoğu tanıdığım redmi kullanıyor ve şuana kadar sorun yaşayanı olmadı.
Red mi note 9 kullanıyorum. Gayet kaliteli, hafızası geniş bir telefon. 128 gb depolama alanı mevcut. Sanırım note 8 de 64 gb mevcut.