Winamp, Time Warner şirketine bağlı AOL tarafından satın alınan Nullsoft adına tescilli ve yine bu firma tarafından geliştirilen kişiselleştirilebilir, kişisel bilgisayar ve Android aygıtları için çoklu ortam oynatıcısıdır. Winamp skin adıyla bilinen dış görünüm ve plug-in adıyla bilinen eklentileriyle kullanıcıların isteklerine göre kişisel hale getirilebilmesiyle dikkat çekmiştir.
Winamp eski popüler günleri yok artık fakat nedense hala bilgisayarımda var fakat bilgisayarımda binlerce müzik olmasına rağmen YouTubetan dinliyorum milenyumun ilk başlarında ve yakın tarihlerde tanımıştım Winampi uzun zaman olmuş bee
Ben üniversiteye giderken kullandığım bir MP3 player programıydı. Kullanımı oldukça basitti ve görselliği de çok iyiydi. En azından o döneme göre iyiydi denilebilir sanırım..
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Winamp, LimeWire, Ares ve daha niceleri.. Hangi birini unutalım ki.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O kadar orijinalciyimki wmp den baska player kullanmamistim. Bu orijinalcilik mereden geliypr bilmdm ruhum fakir, farkli seyler denemeyi riskli mi buluyorum nedir bilmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Winamp eski popüler günleri yok artık fakat nedense hala bilgisayarımda var fakat bilgisayarımda binlerce müzik olmasına rağmen YouTubetan dinliyorum milenyumun ilk başlarında ve yakın tarihlerde tanımıştım Winampi uzun zaman olmuş bee
Ben üniversiteye giderken kullandığım bir MP3 player programıydı. Kullanımı oldukça basitti ve görselliği de çok iyiydi. En azından o döneme göre iyiydi denilebilir sanırım..
Ne günlerdi.😀 Yeni tip yazilim çıkınca ona geçmiştim ve sonradan izleyip tekrar geçmiştim. 😀 Arkadaşlar fıtık oluyordu. 🤣🤣🤣
Sesi y. rrak gibi çalmasına ve çok kalitesiz bir oynatıcı olmasına rağmen sırf kullanım kolaylığı nedeniyle gereksiz derecede tutmuş bir programdı.
Aa unutmuşum 😮 bir bilgisayarda olmazsa olmazdı
Hey gidi günler hey
hey gidi Winamp hey anılar önümden geçiyor film şeridi gibi
Fotoyu görünce beyinde otomatikman hayal gözlüm çalıyor
Winamp, LimeWire, Ares ve daha niceleri.. Hangi birini unutalım ki.
O kadar orijinalciyimki wmp den baska player kullanmamistim.
Bu orijinalcilik mereden geliypr bilmdm ruhum fakir, farkli seyler denemeyi riskli mi buluyorum nedir bilmem
Unutmamakla beraber hala kullanıyorum. 🤩
Metal Gear Solid Skin'i bile vardı efsanenin hey gidi günler...
Ben hala kullanıyorum zaten ram'den de yemiyor. Oldversiondan indirdim.
Ne manyak arayüz çeşitleri vardı bunda 🥲
Ne şarkılar dinlemiştim
Bearshare ve bu favorimdi sjs
ben de yüklüydü. gözüme yaş geldi la
Ooo mIRC klavye5 kelebeksprit bu larida ekle :)
Winamp'ı her fosil hatırlar
Winamp! "It really whips the llama's ass!"
Ben hatırlıyorum
Winamp'i kim tanımaz ki?
Güzeldi.
Efsane hatirlanmaz mi 😍
Hala kullanıyorum
İlk görüşüm
Ne günlerdi be :D
A! a eve t lan wınap
Hatırlıyorum