Alıp veya satarken ya da instada çekilişlerden kazanınca o nftyi nasıl alıyoruz sonrada satmak istersek nasıl satıyoruz
Gram bilgim yok
Gram bilgim yok
100k takipcili twitter hesabin veya 20k takipcili instan yoksa satamazsin. Istiyorsan sana yuzlerce nft gondereyim.
Iste onu diyorum
Gelen nft twitterdan mesajla mi geliyor e postaya mi geliyor
Baska koleksiyondan gelen parcayi sitedeki kendi hesabima mi yukluyorum bastan nasil oluyor
Ben sureci bilmiyorum ogrenmek istiyorum
Sisteme yuklendiyse kripto cuzdanina gekir yok ama gorsel olarak geldiyse cuzsan acip sisteme sen yuklersin
Twitterdan geleni bana mesajla jpeg ya da gif olarak atarlar diyorsun yani
Ama yok ordaki siteden atan olursa cuzdana gelir direkt diyorsun
Dogru mu anladim
Cok dogru anladın. Anlama kapasiten yasına göre üst boyutta
Ya takilmasana 😅
Cidden daha cok yeniyim 2 saattir inceliyorum bunu ve birisinin hediye nft vercez diye cuzdanini bosaltmislar falan ondan bir iki soru sorup aklimi rahatlatim dedim 😅
Gercekten sorularını mantık cercevesinde inceleyince zeki bir kadın oldugun belli. (Espri değil)
Ama dedigim gibi ben 3d tasarimciyim nft koleksiyonumda var. Ama satis isi karısık isler.
Haa pardon takildin sandim bende 😅
3d tasarim dusunurdum ama tablet yok android telefondan da 3d yapilmaz mecbur 2d yaparim yaparsam 😅
Ama twitterdan kaliteli bir nft hediye gelirse mesajda gorsel ya da gorselin oldugu zipi gormem gerektigini ogrendim 😄
O adam meta hesabinizi girin linkine basmis girmis bi bakmis hesap bombos 😂
Benim planim ufak karlar ya
Mesela 30 birime aldigim seyi 32 birime satmak gibi
Boyle 20 tane satsam 40 birim yani
Iyi yan gelir olur bana
Yürümüyorum yanlış anlama sakın yaşım 29.
Cidden sen 18 yasında misin?
19 :)
Yoksa baska sorun ablalarına yuruyecem biraz sitede
Ucretsiz satis yapabilcegim siteler?
Ve android icin cizim apksi ☺
Opensea polygon (matic) aginda ucretsiz satabilirsin. Ben pc kullaniyorum. Android konusunda bir bilgim yok
Cok tesekkurlerrrrrrrr
Ilerde baska sorum olursa yine soru paylasirim umarim yine denk gelirsin baya bilgilisin cunku :)
Şansına bağlı ahahhaha
Pufff 😂
Şaka ya niye yardım etmeyeyim. Ekle beni
Gizlisin ki 😅
Muhim olan gizliyken ekleyebilmek
İlk satış İçin 40 dolar istiyor ve 3 ay bekleyipte satamayan arkadaşım var
Ben mesela cekilisten twitter mesela hediye nft alsam bana nasil ulastiriyorlar
Ve gelen nftyi sitedeki kendi hesabima mi yukluyorum bastan ya da hala o kisinin koleksiyonunda mi gozukuyor
Sureci anlamak istiyorum
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar