çok severim kendisini. 2018 den beri dinliyorum. bana baya sempatik geliyor müziği falan o okuyuş tarzı çok kendine özgü. mumble da üstüne yok türkiyede bence. kadın rapperlardan da öyle. şamille yakışıyorlardı da ama işte ahahha
Hayat sürprizlerle doludur balım. Sen benimle bir hafta geçirsen yaşamanın ne demek olduğunu anlarsın. Yaş 30 ama her anın tadını çıkarıyorum. Eee sizin gibi gençlere de ayak uyduruyorum tabi 😅
İlk kez dinlediğimde bende kadını aşırı yargılamıştım.. yani müziklerinde sesi anlaşılmıyor falan demiştim kendimce ama sonra birkaç defa daha dinleyince baya aşık oldum kadına ama tabi renkler ve zevkler tartışılmaz..❤️ rica ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç duymadım ama önüne gelen Lil takma adını alıyor sanırım 😅😅
Evett asıl ismi Zeynep Lil küçük anlamında koyduğu bir takma ad "Küçük Zey" gibi ashdjsk
Dinlemeni tavsiye ederim ❤️
Asgsfah herkes bir küçük olmak istiyor 😅
Autotune olayı bana itici geliyor. Ancak marjinal bir kadın duruşu falan her zaman başarılı
Nefesin nefesimdeyydiii
💍🛐
Bi dakika yanlış yazmışım nefesim nefesindeydiiii mcmdmffkc
Yok ben yabancı dinlemeye karşıyım
Aslında kendisi türk.. İzmirli asıl ismi Zeynep Tanyalçın
çok severim kendisini. 2018 den beri dinliyorum. bana baya sempatik geliyor müziği falan o okuyuş tarzı çok kendine özgü. mumble da üstüne yok türkiyede bence. kadın rapperlardan da öyle. şamille yakışıyorlardı da ama işte ahahha
Duymadım hiç desem
Akşama söz dinleyecem senin için 💜
Khontkar’la doğru yolda
Kesinliklee
Benim kadın favorim mc
Benimdee
Redkey takip ediyor musun
Evet
Trap seviyorsun o zaman
Yanii aslında, müzik zevkim çok karışık
Hayır
Dinlemeni tavsiye ederim ❤️❤️
Çok severim
Vay canınaaa 🛐✊
Şaşırdın di miii baktın 28-29 yaşında amca ama ne işler var diye. Eylül de konseri için Türkiye'ye geldim İstanbul'a
Biraz şaşırdım 😅
Hayat sürprizlerle doludur balım. Sen benimle bir hafta geçirsen yaşamanın ne demek olduğunu anlarsın. Yaş 30 ama her anın tadını çıkarıyorum. Eee sizin gibi gençlere de ayak uyduruyorum tabi 😅
Duydum dinlemiyorum.
Dinlemeni tavsiye ederimm :)
İsminden ve tarzından dolayı biraz önyargım vardı. Bir iki şarkısına denk geldim ama sarmadı. Belki zamanı şimdidir bakarım sağ ol. ))
İlk kez dinlediğimde bende kadını aşırı yargılamıştım.. yani müziklerinde sesi anlaşılmıyor falan demiştim kendimce ama sonra birkaç defa daha dinleyince baya aşık oldum kadına ama tabi renkler ve zevkler tartışılmaz..❤️ rica ederimm
❤️, Öyle.
Hayırrr ama bakicam
Bakarım tarzı uyarsa 😊
Hepsini biliyorumm
Dinlemiyorum
Hayır
İlk defa duydum
Dinlemeni tavsiye ederimm ❤️
Olur, özellikle önerdiğin bir şarkısı varsa ismini yazabilirsin :)
Aslında bana kalsa bütün şarkıları ayrı güzel ama ilk dinlemede "Eskisi gibi" şarkısını dinleyebilirsin
Peki teşekkürler :)