Samsungun katlanabilir cep telefonunu çok beğeniyorum ilk çıktığı zamandan beri şimdi alma imkanım var ama emin olamadım alsam pişman olur muyum kullanışlı mı özellikleri daha önce almış olanınız var mı?
Arkadasım kullanıyor pek memnun degıl. Katlanan yer göze batıyor ve parmağına katlanan yer gelıyor falan dıyordu. Alıp kullanmadım ama arkadaşımın görüşü bu şekılde
Pişman olacagın tek şey bi arızası olması olur bu teknoloji daha cok yeni bu telefonun ilk versyonlarında ekranın katlandıgı yerlerde bozulma oluyordu sonradan degiştirdiler şuanlık bi arızasını henüz duymadık alacaksanda 2. Nesil olanını al arkasındada erkan olan versiyonu o daha iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadasım kullanıyor pek memnun degıl. Katlanan yer göze batıyor ve parmağına katlanan yer gelıyor falan dıyordu.
Alıp kullanmadım ama arkadaşımın görüşü bu şekılde
Pişman olacagın tek şey bi arızası olması olur bu teknoloji daha cok yeni bu telefonun ilk versyonlarında ekranın katlandıgı yerlerde bozulma oluyordu sonradan degiştirdiler şuanlık bi arızasını henüz duymadık alacaksanda 2. Nesil olanını al arkasındada erkan olan versiyonu o daha iyi olur
Fiyatı çok uçuk geldi bana ekranında sorun yaşarsan ekranına bir telefon parası verebilirsin.
Garip değil mi buna para verene kadar ne telefonlar vardır
Hepsi aynı bu hepsinden farklı yani kendini aynı şeylere sınırlandırmıyorsan alınabilecek bi telefon
Ben tercih etmezdim