İnternet & Teknoloji Ocak elektriği nasıl iptal edilir? Tubaa846 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ocağın çakmak elektriği sigortayı attırıyor elektrikçi gelene kadar nasıl kapatabilirim bunu? Güncellemeler+1 yıl fişi bulamıyorum çekmece dolaplarının arkasında kalmış Ocak elektriği nasıl iptal edilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. fişliyse fişi çek değilse şarteli indir evin kapı tarafında şartel vardır kutunun içinde duvara monteli mutfağın ışığını yak ve şartelleri tek tek indir kaldır hangisinde mutfağın ışığı sönerse o şarteli bida kaldırma 0 3 Yorumla Tubaa846 +1 yıl buzdolabınında elektriği kesilmez mi? Yorumla HayatAynaSnYansımazı +1 yıl eyyyy :D işte kadın aklıyla erkek aklı nın farkı , benim ki düz bodoslama gitti sen mantıkla gittin . doğru diyorsun mutfak da bir de buz dolabı var :D onun da elektriği gitmiş olur haklısın. aklıma başka yol gelmiyo . iyi günler Yorumla Tubaa846 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı. Tek yolu ocağın prizden fişini çekmek eğer fişe ulaşılamıyor ise atan sigorta kapalı kalmalı buda bir grup prizlerin elektriğini keser. 0 0 Yorumla
AniyasayanSüperErkek Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Çakmakla yak sende niye Ocak elektrigini kullaniyon 0 2 Yorumla Tubaa846 +1 yıl elimi yakıyor normal çakmak Yorumla AniyasayanSüperErkek +1 yıl Normal uzun çakmaklar var 5 lira al onlardan bir tane Yorumla
Mozvel Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ocak fişe takılıysa sigorta atar. Fişini çekip kullanırsan sigorta atmaz 0 0 Yorumla
CevizAdamm Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl fişini çek 0 2 Yorumla Tubaa846 +1 yıl bulamıyorum fiş yerini Yorumla CevizAdamm +1 yıl ocağın altindaki firini cek arkasinda priz duvarda yani oraya takili ocağın fişi onu çek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
fişliyse fişi çek değilse şarteli indir
evin kapı tarafında şartel vardır kutunun içinde duvara monteli
mutfağın ışığını yak ve şartelleri tek tek indir kaldır
hangisinde mutfağın ışığı sönerse o şarteli bida kaldırma
buzdolabınında elektriği kesilmez mi?
eyyyy :D işte kadın aklıyla erkek aklı nın farkı , benim ki düz bodoslama gitti sen mantıkla gittin . doğru diyorsun mutfak da bir de buz dolabı var :D onun da elektriği gitmiş olur haklısın. aklıma başka yol gelmiyo . iyi günler
😂😂
Tek yolu ocağın prizden fişini çekmek eğer fişe ulaşılamıyor ise atan sigorta kapalı kalmalı buda bir grup prizlerin elektriğini keser.
Çakmakla yak sende niye Ocak elektrigini kullaniyon
elimi yakıyor normal çakmak
Normal uzun çakmaklar var 5 lira al onlardan bir tane
Ocak fişe takılıysa sigorta atar. Fişini çekip kullanırsan sigorta atmaz
Bağlı olduğu şalteri bul
Fişini çekeceksin tuba
fişini çek
bulamıyorum fiş yerini
ocağın altindaki firini cek arkasinda priz duvarda yani oraya takili ocağın fişi onu çek
Fisini cek
fişini çek
Fişini cek
Fişi cek
Sigortayı indir