İnternet & Teknoloji Son zamanlarda gördüğünüz en kötü internet reklamı hangisi? bLuetiimeS Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Neredeyse bazı reklamlar, onları unutamayacağınız kadar rahatsız edici olacak şekilde tasarlanmış gibi görünüyor. Peki en kötüsü hangileri? Tam ciddi bişey izliyorum gelene bak. Son zamanlarda gördüğünüz en kötü internet reklamı hangisi? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Çok az reklâm iyi yapılıyor çünkü reklâmlar zeki insanlar için değil zekâ seviyesi düşük insanlara hitap etmek için yapılıyor. 2 2 Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Ayakta alkışladım Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
girlyyy1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tv8 in bütün reklamları 0 2 Yorumla girlyyy1 +1 yıl Sağol knksss Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Önemli değil knkssss Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Televizyon izlemiyorum. O yüzden reklamlardan bihaberim. Ucuza yaptırmışlardır. Ondan kötüdür. 1 2 Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Sadece tv değil internet üzerinden bişey izlerken de geçerli Enperatriz_Eztia +1 yıl Reklam engelleyicim var.
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Onur Buldu nun reklemı ve koca koca adamların çocuk gibi konuştuğu Haribo reklamı 1 1 Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Daha kötüsü çıkacak mı bakalım Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu adam tam bir ml mq sürekli film izlerken YouTube reklamlarda çıkıyor. Ekranı kiriyodum az kalsin 1 1 Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Aynı durumu yaşıyorum Yorumla
Yasmine_98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Neredeyse hepsi kötü... 1 1 Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Çok haklısın Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hepsi berbat 1 1 Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Haklısın Yorumla
En İyi Cevaplar