Son fiyatlardan sonra kimse apple alamaz demek isterdim ama 25 bin kredi çekip iphone 13 alan arkadaşım var geri ödemesi 34 bin bu ülkede her şey mümkün alırsınız siz 100 bine bile neyse
Elimde 2019'dan beri kullandığım bi Oppo cihaz var. İmkanım olsa daha düşük bi şey alıcaktım ama babamla annem pahalı olanlardan almalarına izin vermem diye gizlice gidip almışlardı. Önceki telefonum paramparça olmuştu ve arayınca ses gitmiyordu, yoksa ona devam ederdim ahah. O zamanlar 1.350 lira vermişlerdi aşşşşırı kızmıştım ya pahalı diye. Eğer bu elimdeki de bozulursa kesinlikle uyduruk bir şey alacağım
Tutumlu ve gereksiz harcamalara karşısın galiba iyi bişey ama elindeki telefon çok iyi olmasına gerek yok ama berbat olmasına da gerek yok orta segment bişey olsun maksat aramaların rahat yapılsın banka işlemleri olabilir herhangi işine yarayacak mobil işlemleri yapabilmesi amaç
çoğu kişide olmuş bu sorun başka kulaklığa bağlanıyor ama 8 aydır kullandığıma bağlanmıyor neyin nesi belli değil numara aldım arayacam fırsat bulunca xiaomiyi
Önce araştırıp orjinal kaynaklı sitelerden öğren desteklemesi gerekiyor ise ve desteklemiyorsa genel merkeze bildir sonuç gelmezse şikayet et paraya kıy milyon dolar alırsın
Şu fiyatlar birilerine koymadığı için alınabildiği için indirim hiç olmucak zaten boykot yapılıp alınmasaydı 1 ay sonra 30 bine çıkan telefonu 8-9 bine sattıklarını görürdüm zararına
Telefonun fiyatı zaten 9 bin lira bir şey geri kalan vergi, babama söylerim gelirken almanya'dan getirir birtane bana 1100 euro zaten bedava gibi bir şey orada