Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aldatıp aldatmadıgını sormuyorum ben zaten o isme baktım instagramdan kendi fotosunu koymuş instagramı var yani farklı benim demek istediğim telefonuna bu bildirim instagram kapalıyken ve mailde ortak kullandığmz mail varken bildirim nasıl geldi telefonunda ikiz uygulama gibi bişey mi var acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yabancı isimler gruplara ekliyor reklam amaçlı odur büyük ihtimalle
Olmayalım en iyisi. Karıştırma telefonunu adamın :) kurulu düzeni bozma
Bir aldatma vakası daha
Onu bende anladım hesaba baktım kendi profil fotosu var zaten ama bildirim nasıl geldi farklı bişey kullanıyor olabilirmi telefonda gizlemş olablrmi?
Hesap bağlı eve gelirken diğer hesaptan çıkış yapıyor onun bildirimlerini kapatıyor ama son girişinde sadece çıkış yapmış bildirimi kapatmayı unutmuş demem ki
Ama ingilizce bi bildirim geldi direk giriş sayfasını açtı instagramdan çıkış yaptıgında bildirim açıksa gelirmiki
Muhtemelen sen girerken kapanmış olabilir giriş sayfası geldi dedin ya aslında İngilizce olan hesabı acıktı bence
Sordun mu neyin nesidir bu diye
Yok arabadaydık zaten telefon 10 dakikadır bendeydi şarkı falan değiştiriyodum
İnstagram ingilizce bildirim gondermıs basında hesabın kullanıcı ismi yazıyordu farklı biyerde maili mi açık acaba onun uzerındenmi geldi
Şimdi kafanda bi türlü soru işareti 🤔
Olabilir evet
Hesap kapalı olmasına ragmen nasıl geliyo anlamadım
Hayır arka planda açık kalmıştır yoksa bildirim gelmez
aldatıyor
Onu bende anladım hesaba baktım kendi profil fotosu var zaten ama bildirim nasıl geldi farklı bişey kullanıyor olabilirmi telefonda gizlemş olablrmi?
Geçmiş olsun