Evden çalışıyorum laptoptan canlı destek ve e-ticaret danışmanlığı işleri... laptobum kaldırmıyo asustu ama modelini bilmiyorum..
uygun fiyata alabileceğim laptop önerisi
aradığım özellikler,,
-kasmayan-seri
-iş gereği indireceğim bazı programları kaldırabilecek kasmayacak
uygun fiyata alabileceğim laptop önerisi
aradığım özellikler,,
-kasmayan-seri
-iş gereği indireceğim bazı programları kaldırabilecek kasmayacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
en az 8gb i5 li ssdli bi laptop bak bu 3 kriter olsun 2. el ya da 0 bakabilirsin fakat 0lar çok pahalı
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için gerçekten hiç anlamıyorum böyle özelliklerden ama artık dikkat ederim
bak laptoptaysam bilgisay kısmına getir fareyi sag tıklayıp özellikler de ekran görüntüsü al buraya at bakalım özelliklerine
Değilim maalesef açabilirsem atarım bu aralar aşırı bozulduu ya tosbağa gibi fareyi bi yerden başka yere geçirmek 8dk falan sürüyo hahaha ağlanak halime gülüyorum bu arada 10k ya kadar bu bahsettiğin özelliklerde bulabilir miyim
10 K mı dedin yuh o kadar bütçen varsa 10kya bi macbok m1 çipli alsana 2. el temiz garantisi devam eden inanılmaz bi makina kuzenimde var ama tabi 3-4 k ya da 2. el çok güzel laptoplar var ama macbook air şarjı 1 gün rahat gidiyor
Bütçeniz nedir? Laptopunuzun özellikleri nedir? Belki kötü değildir. Biraz müdahale ile iş görebilir.
monster