Laptop bana daha kullanışlı geliyor. Masaüstünün gereksiz bir kalabalığı var.
Laptop
Masaüstü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Masaüstü her konuda daha iyidir.
- Özelleştirilebilir.
- Sürekli Upgrade edilebilir.
- Oyunlarda en iyi performansı verir.
- Daha uzun ömürlüdür.
- Daha niceleri.
Onları ayrı tutuyorum 🤭
Merhaba😊🌺
Öncelikle ben bir gamer girl olarak bu ikisinede sahibim ve cokta mutluyum.

Çok güzel ☺
Teşekkür ederim 😊❤
Merak ettim arkadaşın elinde bulunun bu sistemlerin şu an ki piyasa değeri nedir?
Benim ki mi? Hepsinin toplabı şu an da 36000 tlden fazla.
Evet senin. Anladım teşekkürler ☺
bir şey değil 😊
@GamerGirl2919 Sana destek olmak isterdim Hızlandırılmış Windows 11 modum ile :) Tabi birinin biraz para göndermesi lazım ailemin fatura derdini çözmek için. :D
@Cleanman58 param yok. Üstelik bir işte çalışabilirsin bence... Her seferinde para konusu için yorum atman hiç hoş değil :)
Üstelik bu setupta babamında yardımi dokundu. Ayrica benim bir sürü borcum var Şu an kimseyle uğraşamam.
İşe girersem işim zora girer. Dostum olduğun için yardımcı olmak istemiştim. 😇
Bana yardımcı olmana gerek ki. Kurdugum bilgisayar benim icin en iyisi.. Laptobuma ucretsiz bir sekilde windows 11 yukleyebilirim istersem ama gerek duymuyorum. Yine de teşekkür ederim.
@GamerGirl2919 benim düzenleyeceğim Windows 11, Windows 10'dan 2 kat daha hızlı olacak. Tabi destek çıkan biri olmalı elektrik faturasına.
Üzgünüm ama herkesin maddi durumu farklı. Elektrik faturasını istediğin insana öyle odetemezsin kimsede ödemez zaten.
Ben mesela yazılım işleriyle uğraşıyorum. Ülkemizde malum ötv kdv ve bitcoin madenciliği derken güzel bir bilgisayar toplamak hayal oldu. Ondan dolayı bir tane gaming laptop alsanız yaklaşık 20bin tl'ye her işinizi çözer. İstediğin yerede götür. Ne gerek var masaüstüne.😉
Cevap
30Cevap
Masaüstü seviyorum. Hem mobil ekran kartı kullanılmadığı için, hem de ekran kartının fırın gibi ısınmasını sevmediğim için.
Laptop kullanış açısından daha ergonomik ama dayanıklılık açısından masa üstü çok daha sağlam. Yine de laptop diyorum
Kullanım amacına göre değişir. Bazen masaüstü laptop kadar kullanışlı olmaz bazen de laptop masaüstünün performansını vermez.
Oyun için masa üstü
Günlük kullanım ve taşıma kolaylığı için diz üstü
Gaming Laptop. :D Acer Predator RTX3070 ve MSI Raider Rtx 3080Ti kullanıyorum gayet memnunum.
laptop daha kullanisli benim icin ordan oraya tasiyabiliyorum
Daha yüksek performans için ve ısınma problemlerinden kurtulmak için masaüstü.
Masaüstü PC yerini hiçbir şey tutamaz. Ne laptop ne tablet ne telefon.
laptop tabiki yatağa, mutfağa her yere götürürsün eskiden her odaya bi tv koyarlardı bunun için
Zevk meselesi tabii yalnız masaüstü bilgisayarın verdiği performansı hiç bir laptop veremez.
Leptop her açıdan daha kullanışlıdır istediğin zaman çanta koyup götürebiliyorsun..
Laptop tercih ediyorum.
Desktop da güzel ama olacaksa ikisi olsun isterim
Oyuncu laptop almayı düşünüyorum ama hiç içime sinen model bulamadım
Laptop iyi bence. Nereye gidersem benimle gelebiliyor.
Laptop taşınması açısından iyi ama masaüstü bana daha rahat geliyor.
Laptop daha pratik ama benim ruhum gamer
Performans istiyorsan masaüstü
tercihim sağlam bir laptop
Tabiki laptop mobil olmak önemli
Masaüstü. Çünkü; batarya derdi yok. :$
Ne için olduğuna göre değişir
Tüm düşüncelerimi detayda söylemişsin zaten ✨
Laptop daha kullanışlı
Ne için kullanacağım
Kendine kalmış
İpad
Seçeneklerimizde o yok 😁
Masaüstü tercihimdir..
Laptop
10 yıl laptop kullandım. Ama çok gereksizmiş.
Masaüstü
Laptop
Laptop
oyun için masaüstü harici için dizüstü
Laptop
Tablet seviyorum
Laptop
Laptop
masaüstü
Notebook
masaüstü
laptop