İnternet & Teknoloji En iyi ev interneti hangisi? SerenayAnkara Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kalite, fiyat, müşteri hizmetleri, destek falan hepsinde en iyisi hangisi? Superonline Türk Telekom Kablonet Turknet Milenyum Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En iyi ev interneti hangisi? Cevapla Fal Soruları İnternet Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
perla23 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 2 yılı geçti turknet kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım 0 4 Yorumla SerenayAnkara +1 yıl Müşteri hizmetleri ve arıza çıkınca gelen destek? Yorumla perla23 +1 yıl problem yaşmadım ki. destekleri mi kötü? Yorumla SerenayAnkara +1 yıl Sana sordum sadece Yorumla perla23 +1 yıl o konuda bir fikrim yok iyi mi kötü mü ama ulaşamazsanda o anda arıza bildirimi yapıyorsun onlar kontrol ediyorlar sonra da geri dönüş sağlıyorlarmış Yorumla
SonyMakeBelieve Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Türk Telekom kullanıyorum memnun değilim. Superonline öneririm. 0 4 Yorumla SerenayAnkara +1 yıl Altyapı yokki Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl O zaman başka. Yorumla perla23 +1 yıl turk telekom kullandım berbatt bebatt berbatt Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl Aynen😑 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Superonline kullanıyorum memnunum 0 1 Yorumla SerenayAnkara +1 yıl Bizde altyapısı yok Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. turk telekom 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2 yılı geçti turknet kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım
Müşteri hizmetleri ve arıza çıkınca gelen destek?
problem yaşmadım ki. destekleri mi kötü?
Sana sordum sadece
o konuda bir fikrim yok iyi mi kötü mü ama ulaşamazsanda o anda arıza bildirimi yapıyorsun onlar kontrol ediyorlar sonra da geri dönüş sağlıyorlarmış
Türk Telekom kullanıyorum memnun değilim. Superonline öneririm.
Altyapı yokki
O zaman başka.
turk telekom kullandım berbatt bebatt berbatt
Aynen😑
Superonline kullanıyorum memnunum
Bizde altyapısı yok
turk telekom
Telekom diyen fakirler el kaldırsın
Sizin orada var mı bilmiyorum ama fibanet var