Tabi gönül isterdi ki Amazon music de Türkiye de bulunsun ama maalesef şimdilik bunlar var :)
Apple Music
Spotify
Youtube Music
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabii ki de YouTube. Ne diye bedava dinlemek varken paralı platformlara geçeyim?
Yine daha spotify'in adını doğru bile yazanayanların sırf görüntü uğruna o seçeneğini seçtiğine eminim ama ispat edemem 🤗
Sen daha ne dediğimi anlamamışsın YouTube ücretsiz bir platform. Reklamsız olanı bağış gibi ilk 30 gün ücretsiz. De neyse detayını anlatsam anlayabilecek misin boş ver.
Şuanlık Apple Music en iyisi.
Çünkü Hi-Fi ses desteği veriyor ve bunu 13.99 gibi bir rakama sağlıyor. Diğerleri 256 - 320Kbps kalitesinde ses veriyor ve 15 - 20 TL arası.
Cevap
14Cevap
Spotify kullandım şu an YTM premium kullanıyorum. Yt music daha basit geldi bana ve şarkı keşfetmek daha kolay, o yüzden yt music diyorum.
Spotify internetimden yemiyor ama aylık ücreti var. Youtube premium mecbur kulandığım için yotube music bedava. Kararsız kalıyorum. Bazen spotify üyeliği alıyorum bazen youtube music kullanıyum
İndir müziği Winamp tan dinle.
(*2006 senesinden gelen genç😂)
Öyle özel platformlardan müzik dinlemem en fazla yapacağım YouTube açıp müzik dinlerim :)
Alışkanlık olmuş youtube dememeyi atla ve reklamı atla çok can sıksada devam...
Spotifyın liste oluşturma ve takiplesme muhabbetleri hoşuma gidiyor hepsini denedim
YouTube premium bence çünküm YouTube premium alınca hep YouTube dan istediğin videoyu çok kısa sürede indiriyorsun hemde YouTube music e sahip oluyorsun
Fizy’den YouTube’a geçtim. En iyisiymiş.
Eskilerden vazgecilmiyor eskimiyor yani
Youtube Music: Ücretsiz + Daha Kullanışlı
Benim için sorun olmuyor. Reklam istemeyen de ücretli olanını kullanır.
Apple Music! 👑
Spotify
😂😃
Spotify tercih ediyorum
Spotify
benim için spotify
Sportif
Spotfy diyorum
Spotify
Spotfiy daha iyi
Tabikide spotify ✌
YouTube müzik