Yoksa beni sessize falan mı almış? Takipteyim. Ama o beni takip etmiyor. Nerdeyse bir gün oldu ama hala hikayesine yazdığım mesaj görüldü olmamış. Bunun nedenini bilen beni aydınlatabilir mi lütfen? Beni sessize mi almış. Ne oluyor? Daha önce de mesajlar gidiyor ama görüldü olmuyordu bir türlü. Tekrar söylüyorum. Ben onu takip ediyorum ama o beni takip etmiyor. Hikayelerini paylaşımlarını vs görebiliyorum. Sorun nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
O takip etmediği halde benim onu hala takip ediyor olmam...
Instagram ile ilgili lütfen yardımcı olun. Nerdeyse 1 gün önce hikayesine cevap yazdığım kız mesajı görmemiş. Olabilir mi bu?
Evet ya benim cevremdede kızlar var hepsi birbirinden güzel ama hiç birinin peşinde koşmuyorum ya sana cevap verilmeyince üzülüyorsun sen birine cevap vermeyince o kişi ne yaşıyor sanıyorsun sana ilgi gösterene ilgi göster kimsenin peşinde köpek olma
Hem kardeşim bana kimse yazmıyorki? Kilolu olmasam bile kullandığım ilaçlardan dolayı göbeğim var. Gözlüklüyüm. Çirkin değilim ama saçımı taramam başımı haftada bir yıkarım en fazla iki. Sonra daha başka şeyler de var. Yani kızlar bana yazmamakla iyi yapıyorlar aslında.
Okulumda var birkaç kız. Yani öğretmen. İnanır mısın birkaç tane beraber düşünüyorum ve karar veremiyorum hangisi olsun diye. Hem bro okuldakilerden biriyle olmazsa adım sapığa çıkar. En azından okulda sürekli onunla karşılaşacağım için içim hep huzursuz olur
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram ile ilgili lütfen yardımcı olun. Nerdeyse 1 gün önce hikayesine cevap yazdığım kız mesajı görmemiş. Olabilir mi bu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin mesajın mesaj isteği olarak gitmiştir oda fark etmemiş olabilir
Ama nasıl olur? Arkadaş değil miyiz? Yoksa o beni takip etmediği için istek kutusuna mı düşüyor?
takip etmediği için düşer
İstwk kutusuna düşmüştür ya da mesaja bakmamıştır?
Neden normal kutuya değil de istek kutusuna düşsün ki?
İşte Instagram uygulaması böyle. O kabul etmeden olmaz
Yok bro neden direkt gelen kutusuna değil de istek kutusuna düşüyor onu soruyorum
Sonuçta profili bana açık yani onu takip ediyorum?
Evet ama o seni takip etmiyor. Ayrıca bir kere isteği kabul edince artık hep normal mesaj kutusuna düşüyor
Tamamdır bro eyvallah şimdi aydınlandım
Abi seni umursamıyor sende yoluna bak uzatma
Ama kız çok güzel kardeşim. Bana cevap verenler ile mi ilgileneyim yani
Evet ya benim cevremdede kızlar var hepsi birbirinden güzel ama hiç birinin peşinde koşmuyorum ya sana cevap verilmeyince üzülüyorsun sen birine cevap vermeyince o kişi ne yaşıyor sanıyorsun sana ilgi gösterene ilgi göster kimsenin peşinde köpek olma
Eyvallah kardeşim benim
Hem kardeşim bana kimse yazmıyorki? Kilolu olmasam bile kullandığım ilaçlardan dolayı göbeğim var. Gözlüklüyüm. Çirkin değilim ama saçımı taramam başımı haftada bir yıkarım en fazla iki. Sonra daha başka şeyler de var. Yani kızlar bana yazmamakla iyi yapıyorlar aslında.
Sorun sende degil ztn kızlar kendini bok sandıgından ztn kimsee yazmıyorlar sende ztn internete degil cık dırşarıya ordan birilerini bul
Okulumda var birkaç kız. Yani öğretmen. İnanır mısın birkaç tane beraber düşünüyorum ve karar veremiyorum hangisi olsun diye. Hem bro okuldakilerden biriyle olmazsa adım sapığa çıkar. En azından okulda sürekli onunla karşılaşacağım için içim hep huzursuz olur
İsteklerdedir
Niye ama? Onu takip ediyorum. Arkadaşız sonuçta. Direkt gitmesi gerekmez mi?
O seni takip etmiyo ki
Aaa şimdi aydınlandım. Demekki şak diye gelen kutusuna düşmesi için beni takip etmesi gerekiyor ha. Eyvallah teşekkür ederim 🙏