İnternet & Teknoloji Bir uygulamayı tamamen kaldırma şansınız olsa hangi uygulamayı kaldırırdınız? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bir uygulamayı tamamen kaldırma şansınız olsa hangi uygulamayı kaldırırdınız, neden? Bir uygulamayı tamamen kaldırma şansınız olsa hangi uygulamayı kaldırırdınız? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Uygulama düşmanı değilim fjghj istemediğimi kullanmıyorum zaten. Bilemedim o yüzden. 0 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Tiktokçok yuvalar yıktı canlar yaktı haberlerde sabit 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kullanan insanlara saygı duyuyorum bu yüzden hiçbir uygulamayı kaldırmam. Sevmediğimiz telefon dan silerim banane kullanmak isteyen kullanır 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tinder çok tehlikeli bir yer 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tik tok 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hicbiri 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 622 cevap paylaştı. Tinder. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uygulama düşmanı değilim fjghj istemediğimi kullanmıyorum zaten. Bilemedim o yüzden.
Tiktok
çok yuvalar yıktı canlar yaktı haberlerde sabit
Kullanan insanlara saygı duyuyorum bu yüzden hiçbir uygulamayı kaldırmam. Sevmediğimiz telefon dan silerim banane kullanmak isteyen kullanır
Tinder çok tehlikeli bir yer
Tik tok
Ist kaldırırım
Messenger
Tiktok
titktok olabilir mesela..
Hicbiri
Tiktok
Twitter
Tinder.
Facebook tiktok
Tiktok