Bugün tanıtılan Apple iPhone SE 5G 2022 (iPhone SE 3), Apple A15 Bionic işlemciye sahip olarak gelecek. Minimum 64 GB'lık depolama alanı modeliyle satışa sunulacak olan cihaz, 5G ve Wi-Fi 6 teknolojilerine yer verecek.iPhone SE 34,7 inç ekranla gelen iPhone SE 2022'de, 12 Megapiksellik f/1.6 geniş açılı kamera yer alacak. Bu telefonda ayrıca, Smart HDR 4 ve IP67 sertifikalı su & toza dayanıklılık özellikleri de mevcut.
18 Mart 2022'den itibaren ön satışa sunulacak olan bu yeni model telefon, 429 dolardan satışa çıkacak. Bu da an itibarıyla vergiler hariç, en az 6.200 TL civarı fiyat anlamına geliyor.
Nasıl buldunuz telefonu? Satın almayı düşünüyor musunuz?
Evet fiyatı uygun, alacağım.
Hayır almayacağım, param yok.
iPhone tercih etmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iPhone SE 5G (2022) tanıtıldı! Satın alacak mısınız?
İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
2016 da se 1 i aldım 2021 yılına kadar kullandım 1 kere bile arıza etmedi orjinal bataryası İle halen Şu an babam kullanıyor 5 yil çiziksiz kullandım simdi babam kullanıyor orjinal bataryası İle düsük güç modunda Ben Şu an se 2 yani se 2020 kullanıyorum ama çok hoşuma gitmedi o yüzden se 2022 ye geçerim fiyatına gelirsek tr de o fiyata alabilirsek ne mutlu bize ama sanmıyorum bu fiyata olacağına dolar 15₺ ye yakın -5 desek dolar karşılığı bu dediğiniz rakam eee birde üstüne devlet vergi alacsk 12-13 bin olur fiyatı eğer olmaz ise elimdekine 6-7 bine satar direk alırım se 3 ü
6000 TL vergiler hariçse, vergilerle 12000 olur galiba. Ben zaten almam, telefonumu 7 yıl aradan sonra değiştirdim. iPhone meraklısı değilim ama performans olarak en güçlü telefonları şuanda yapıyorlar.
yani enailiğin son noktası derim sırf ısırılmış elmam var ya havalıyım diye geçmek için ekranında tuş olan bir cihaza vergi hariç 6000 tl vermek hem de yabancılar bunu yurtdışında asgari ücretin 4 te biri fiyatına satın alıyorlarken.
Elmalı olması şart değil. Benzer yeteneklerine sahip bir çok akıllı telefonlar var uygun fiyata. O kadar paraya değmez. Elma olması sadece özenti daha çok gösteriş meraklıları için. Üzülmene değmez. Kendinden kıymetli mi?