İnternet & Teknoloji Nişanlıma ulaşamıyorum İzmir Büyükada da askerlik yapıyor askeriyesini arasam konuşabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İzmir büyük ada da askerlik yapıyor ama ulaşamıyorum merak ediyorum arasam konuştururlar mi Güncellemeler+1 yıl Çok pardon büyük ada değil uzun ada Nişanlıma ulaşamıyorum İzmir Büyükada da askerlik yapıyor askeriyesini arasam konuşabilir miyim? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl ara santralden ismini ver bağlarlar ama 5 den sonra ara 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 5 den sinra mı Yorumla ademmm59 +1 yıl evet 5 den sonra ara görevde olabilir aktaramayabiilirler Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl askerlik orası adam tatilde değil telefonunu çıakrsın her dakika senle konuşsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gittiğinden beri hiç konuşmadık ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aramamıştır kendisi. Yorumla
hanzade000 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Benim arkadaşım da orada yaptı telefonlar çekmiyor çok az çekiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya :( nasılmış peki orada askerlik yapmak Yorumla hanzade000 +1 yıl Berbat yattıkları yer yağ pas içindeydi fotoğraf attı koğuşu. Takip et özelden anlatıyım istediklerini sor Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı. Ara kışlayı ulaşırlar 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Evet ulaşırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir sıkıntı çıkarırlar mi acaba Yorumla met96 +1 yıl Bana ulaştılar bir sıkıntı çıkmadı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ne zamandır ulaşamıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir hafta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ailesine sor istersen önce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ara santralden ismini ver bağlarlar ama 5 den sonra ara
5 den sinra mı
evet 5 den sonra ara görevde olabilir aktaramayabiilirler
Tamamdır teşekkür ederim
askerlik orası adam tatilde değil telefonunu çıakrsın her dakika senle konuşsun
Gittiğinden beri hiç konuşmadık ama
aramamıştır kendisi.
Benim arkadaşım da orada yaptı telefonlar çekmiyor çok az çekiyor
Hadi ya :( nasılmış peki orada askerlik yapmak
Berbat yattıkları yer yağ pas içindeydi fotoğraf attı koğuşu. Takip et özelden anlatıyım istediklerini sor
Ara kışlayı ulaşırlar
Evet ulaşırsın
Bir sıkıntı çıkarırlar mi acaba
Bana ulaştılar bir sıkıntı çıkmadı
boş ver konusma.
İzin alamaz hemen heyecan yapmaa
ne zamandır ulaşamıyorsun
Bir hafta
ailesine sor istersen önce