İnternet & Teknoloji Pazartesi gününüzü hangi emoji anlatır? merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben hafta sonu da çalıştığım için sendromum yok, üzücü emoji atmıcam :D Sabah doyurucu bi kahvaltı yapamadığım için benimki: 🤤 Pazartesi gününüzü hangi emoji anlatır? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Komik şeyler dönüyor etrafta sabahtan beri. O yüzden bu diyorum 😃 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl 🥳 her günüm böyle. Eğlenceli insanımdır. 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Pazartesi de Allah in Bir günü sonuçta 😀 1 0 Yorumla
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu 🤧🤒😬🙄😒😷 1 2 Yorumla merdümgiriz +1 yıl u hastalık baya :( geçmiş olsun Yorumla snow_flakes +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. 💪💪💪 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. sıkıcı bir emoji:) 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 366 cevap paylaştı. patlıcan emojisi :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Komik şeyler dönüyor etrafta sabahtan beri. O yüzden bu diyorum 😃
🥳 her günüm böyle. Eğlenceli insanımdır.
Pazartesi de Allah in Bir günü sonuçta 😀
"Lanet olasıca federaller"in emojisi
sanırım güneş gözlüklü halim
Bu 🤧🤒😬🙄😒😷
u hastalık baya :( geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🥰
😑😒🙄🤨🤐
💪💪💪
😂 bütün gün güldüğüm için
🤠 kovboy emojisi ideal
🤕🤕
sıkıcı bir emoji:)