İnternet & Teknoloji Birinin ınstagram profiline sık sık girersem onun önerilenlerinde çıkar mıyım? MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hesabı gizli. Ortak arkadaş vs de yok. Sık sık aratıp girersem önerilerde çıkar mıyımmmm? Güncellemeler+1 yıl Peki o da benim ismimi aratırsa o zaman en başta çıkar mıyım ksjdjdgd Birinin ınstagram profiline sık sık girersem onun önerilenlerinde çıkar mıyım? Cevapla Öneri Soruları Profil Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dene sansini. Cok guzelsin masallah seni hakeden biri cikar umarim. 1 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Yaa😍😍😍 Cevap sahibi +1 yıl Yaa o yuzden birak eslik etmeyen kendi gelsin..
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Instagram'ın altyapısındaki algoritmayı bilemeyiz. Sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz. 1 0 Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Senin gibi bir dünya guzelinin ne işi var oyle seylerle 0 1 Yorumla adropoflife +1 yıl Sana bisey olmaz , sende ki goot çok sağlam bitanesi
вечнаялюбовь Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Ahahah hayır ama bunun için bir taktik var ise yarıyorda 😂 0 6 Yorumla Blackdaisy000 1 yıl Ne taktiğii? Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl @Blackdaisy000 taktik mi istiyon Yorumla Blackdaisy000 1 yıl Evett Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl @Blackdaisy000 t. akipp atttt Yorumla Blackdaisy000 1 yıl Bu muydu yaniii Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl @Blackdaisy000 bana t. akip yolla ki diyeyim demek istedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl o şekilde çalışmıyor :D öne çıkanlardan da kimse arkadaş eklemez, genelde hepsi tanıdık olur ve istemezler zaten :) 0 0 Yorumla
eaasln Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Çok güzel sin sendeki bu güzelliği fark etmiyosa kendi ayıbı yaa 0 1 Yorumla eaasln +1 yıl Senin hesabın gizli mi Yorumla
hayatsory Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hayır çıkmazsın o şekilde ortak arkadaş olursa çıkıyorsun 0 0 Yorumla
dahabellideğil Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Algoritma çıkarabilir 0 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl O ne Yorumla dahabellideğil +1 yıl Dizilimler sonucu beğendiğin şeyleri izlediğin şeyleri takip ettiğin şeyleri düzenli olarak karşına çıkarabilir onun yorum yaptığı şeylere yapıp beğendiği şeyleri beğenirsen çıkabilir hesabın karşısına Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. Dene sansini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dene sansini. Cok guzelsin masallah seni hakeden biri cikar umarim.
Yaa😍😍😍
Yaa o yuzden birak eslik etmeyen kendi gelsin..
Instagram'ın altyapısındaki algoritmayı bilemeyiz. Sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz.
Senin gibi bir dünya guzelinin ne işi var oyle seylerle
Sana bisey olmaz , sende ki goot çok sağlam bitanesi
Ahahah hayır ama bunun için bir taktik var ise yarıyorda 😂
Ne taktiğii?
@Blackdaisy000 taktik mi istiyon
Evett
@Blackdaisy000 t. akipp atttt
Bu muydu yaniii
@Blackdaisy000 bana t. akip yolla ki diyeyim demek istedim
o şekilde çalışmıyor :D öne çıkanlardan da kimse arkadaş eklemez, genelde hepsi tanıdık olur ve istemezler zaten :)
Çok güzel sin sendeki bu güzelliği fark etmiyosa kendi ayıbı yaa
Senin hesabın gizli mi
Hayır çıkmazsın o şekilde ortak arkadaş olursa çıkıyorsun
Kısa yolda selam de ne uğraşıyorsun ki
İnşallah çıkmazsın 😁😁
Aynı şehirdeyseniz çıkar diye biliyorum.
Algoritma çıkarabilir
O ne
Dizilimler sonucu beğendiğin şeyleri izlediğin şeyleri takip ettiğin şeyleri düzenli olarak karşına çıkarabilir onun yorum yaptığı şeylere yapıp beğendiği şeyleri beğenirsen çıkabilir hesabın karşısına
Hayır çıkmasın
Hayır çıkmasın
Takip at
Çıkmazsın
E mesaj atsan direk
Dene sansini