İnternet & Teknoloji Tinder ve benzeri flört uygulamaları kullanıyor musunuz? Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlık flört uygulamaları kullanıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl https://invite.tinder.com/3bWS/83e96315 25 süper like kazanabilirsin kodla kullaniyorsan Tinder ve benzeri flört uygulamaları kullanıyor musunuz? Cevapla Flört Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Uygulamadan flört etmeye ihtiyacım yok. Dolayısıyla hayır, kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kullanmıştım geçmişte. Türkiye ortamı için erkeklere kesinlikle tavsiye etmem. Kadın egosunu beslemekten başka bir işe yaramaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kullandığım zamanlar oldu ama gereksiz olduğunu düşünüyorum 0 1 Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl 25 süper like veriyorlarmis kayıt olunca ondan sordum. Yorumla
oblivionnn Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl evet 0 1 Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Koda tiklada süper like kazanalim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uygulamadan flört etmeye ihtiyacım yok. Dolayısıyla hayır, kullanmıyorum.
Kullanmıştım geçmişte. Türkiye ortamı için erkeklere kesinlikle tavsiye etmem. Kadın egosunu beslemekten başka bir işe yaramaz.
Kullandığım zamanlar oldu ama gereksiz olduğunu düşünüyorum
25 süper like veriyorlarmis kayıt olunca ondan sordum.
Hepsi fake hepsi para tuzağı
Hayırrr
Kullanmıyorum
Asla
evet
Koda tiklada süper like kazanalim :)
Ben no