Önceden böyle bir şeyler yoktu, ama artık bazen denemek için sosyal medyada fake hesapla insanlar sevdiğini işletiyor. Bunu öğrenseniz, fake hesabıyla baş başa bırakır mıydınız onu xd
Sizi denemek için fake hesap açan sevgili ayrılığı hak eder mi?
Sevgilim üzerinde denedim evet güvensizlik var güveni kırdığı için sana aşığım yazdim sevgilim var dedi küfür yazdı sonra bende ayiricam sizi dedim ne dicek diye küfür yazdi yine düğünümüze bekleriz dedi ben sevgilinden daha güzelim dedim kufur edip engelledi halen ben olduğumu bilmiyor 3 ay ı geçti bu olay olalı asla söylemem ama
Ben deneme tahtası mıyım? Hakeder tabi, denesin bakalım. Kendisi görür zaten bir yanlış yapmayacağımı büyük kapak olur. Sonra herkes yoluna, gitsin de kendi gibilerini denesin.
Dediğim gibi ben soru almam da demiyorum ama alsam bile aynı anda üst üste almam yani aradan vakit geçmesini beklerim, özellikle bunlara dikkat ediyorum :) o nedenle az önce aynı soru görüldüyse hemen benim sormam mümkün değil teknik açıdan biraz vakit geçsin isterim. o nedenle siteye şimdi geldim iki soru hakkım var onları soracağım yani görsem anında alıp aha ben de bunu sorayım demem :)