İnternet & Teknoloji Arkadaşım mesajlarıma cevap vermiyor? MisSy-1 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyelim mesaj attım, aktif de olmuyor. Hep işi oluyor. Ben de bekliyom cevap yazmasını. Sevdiğim bir arkadaşım. Nasıl uzaklaşırım? Haftada 2 kere de yazar yani. Ne yapim engelliyim mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Arkadaşım mesajlarıma cevap vermiyor? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
akreep_erkegi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Cvp vermiyorsa takma kafana demekki seni sallamıyor 0 0 Yorumla
cekilmezb Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl engelle 1 1 Yorumla MisSy-1 +1 yıl 3 yıllık arkım Yorumla
Bayram_41 Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Engellemek nedir yaaa bırakın kalsın 0 16 Yorumla MisSy-1 +1 yıl Ama aklım hep onda kalıyor Yorumla MisSy-1 +1 yıl 1 aydır hep onu düşünüyorum niye böyle yapıyor diye Yorumla Bayram_41 +1 yıl Aklın kalıyorsa ara o zaman Yorumla MisSy-1 +1 yıl Aramayı sevmiyorum anksiyetem var zorlanıyorum yaa Yorumla MisSy-1 +1 yıl Arayabilsem ararım utanıyom Yorumla Bayram_41 +1 yıl Küçük bir soru erkek mi bu arkadaş Yorumla MisSy-1 +1 yıl Evet Yorumla MisSy-1 +1 yıl 3 yıllık arkadaşım ama Yorumla Bayram_41 +1 yıl Şimdi oldu işte arkadaş değil hoşlandığınız biri ama hayatında başka biri var olup olmadığını Biliyorsanız ona göre davranın derim Yorumla MisSy-1 +1 yıl Az önce cevap verdi 4 saat geçmiş. Yorumla MisSy-1 +1 yıl Yok hoşlanmıyorum arkadaş olarak görüyorum Yorumla MisSy-1 +1 yıl Ama bana niye böyle davranıyor ki? Yorumla Bayram_41 +1 yıl Belkide sevdiği vardır aldatmamak adına yapıyordur Yorumla MisSy-1 +1 yıl Olabilir de ne alaka? Arkadaş olmayı beceremiyor mu Yorumla Bayram_41 +1 yıl Kıskanç bir sevgilisi varsa 😉 Yorumla Bayram_41 +1 yıl Misal sevgilim olsa bende yazmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cvp vermiyorsa takma kafana demekki seni sallamıyor
engelle
3 yıllık arkım
Engellemek nedir yaaa bırakın kalsın
Ama aklım hep onda kalıyor
1 aydır hep onu düşünüyorum niye böyle yapıyor diye
Aklın kalıyorsa ara o zaman
Aramayı sevmiyorum anksiyetem var zorlanıyorum yaa
Arayabilsem ararım utanıyom
Küçük bir soru erkek mi bu arkadaş
Evet
3 yıllık arkadaşım ama
Şimdi oldu işte arkadaş değil hoşlandığınız biri ama hayatında başka biri var olup olmadığını Biliyorsanız ona göre davranın derim
Az önce cevap verdi 4 saat geçmiş.
Yok hoşlanmıyorum arkadaş olarak görüyorum
Ama bana niye böyle davranıyor ki?
Belkide sevdiği vardır aldatmamak adına yapıyordur
Olabilir de ne alaka? Arkadaş olmayı beceremiyor mu
Kıskanç bir sevgilisi varsa 😉
Misal sevgilim olsa bende yazmam
Hangi açıdan anliyamadim