Hesabım çalındı geri alamıyorum?

Ne olur bana yardımcı olun, fake hesap kullanıyordum 1 2 takipcili ve arkadaşım sevdiği çocuğa yazmamı söyledi selam yazdım cevap verdi ve hesabimi çaldı, hesapta tüm konuşmaları sildim fakat geri getirilebiliyormuş, uğrasamaz yapmaz demeyin selam yazdim diye çaldıysa bunu da yapar, telefon numaram kayıtlı hesaba kod gönderiyorum giriyorum fakat hesabın başkasının eline geçti uyarısı veriyor link gönderiyorum o da aynı şekil de olmuyor ana sayfaya atiyor, mesajlarda rezil olabileceğim şeyler var ama öyle sandığınız gibi fotolar vs degil sadece ortak hesap kullandigimiz kiz cns@l icerikli hesaplara girmis ve surekli girip ciktigi icin de sadece ben var olarak gozukuyordum, eger ki ortaya cikarsa rezil olurum, sikayet edemem neden demeyin ne yapmam gerekiyor yalvaririm yardim edin bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Hesapta mail yok hic bir zaman girmedim sadece numara var sifre yenileye basinca ise gonderiyor fakat olmuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Sifreyi degistiremiyorum eski sifreyi de unuttum zaten sifre degistirilmis baskasi girdigi icin
Hesabım çalındı geri alamıyorum?