İnternet & Teknoloji Telefonu logosu gözüküyor? Nasıl açılır? Issikk Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Android telefonda sadece logo çıkıyor nasıl açılabilir? Lütfen yardımcı olur musunuz?Telefon açılamıyor. Telefonu logosu gözüküyor? Nasıl açılır? Cevapla Telefon Soruları Android Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Telefonun açma kapama ve ses tuşuna aynı anda 10 saniye süreyle basılı tutun hanımefendi açılacaktır 0 2 Yorumla Issikk +1 yıl Acilmiyor logo gorunuyor kapaniyor boyle tekrar ediyor acilmiyor ekran, sarj oluyor % gorunuyor, fakat acilmiyor. Nasil acabilirim, lutfen yardimci olur musunuz? Yorumla Muzafer_Tuğkan +1 yıl Garantiye gönderin hanımefendi Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Telefona format atmalısın. 0 3 Yorumla Issikk +1 yıl Format atmaktan başka bir çare yok mu? Sarah etmeyi deniyorum logo açılmıyor şimdi de 0% çıktı. Bataryada bir sorun olabilir mi? Yorumla yarakim +1 yıl Belli ki sistemsel bir arıza.. Tek çözüm telefon doktoru gibi :)) Yorumla Issikk +1 yıl Şarj Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Telefon ne? Detaylı bilgi verebilir misin 0 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Acabildinmi? 0 3 Yorumla Issikk +1 yıl Ne Yorumla Issikk +1 yıl Hayir nasil acabiliim Yorumla Yaniyorum3131 +1 yıl Aslinda tam olarak ne oldugunu anlayamadim, telefonmu acilmiyor? Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Düzeltebildiniz mi? 0 2 Yorumla Issikk +1 yıl Maalesef. Biliyorsaniz yardimci olur musunuz? Yorumla Rose2113 +1 yıl Telefonunuz da önemli veri yoksa, sıfırlanarak açma denenebilir. Marka ve model nedir? Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Telefon bitmiş 0 1 Yorumla Issikk +1 yıl Neden Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 371 cevap paylaştı. Bakayim 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Telefonun açma kapama ve ses tuşuna aynı anda 10 saniye süreyle basılı tutun hanımefendi açılacaktır
Acilmiyor logo gorunuyor kapaniyor boyle tekrar ediyor acilmiyor ekran, sarj oluyor % gorunuyor, fakat acilmiyor. Nasil acabilirim, lutfen yardimci olur musunuz?
Garantiye gönderin hanımefendi
Telefona format atmalısın.
Format atmaktan başka bir çare yok mu? Sarah etmeyi deniyorum logo açılmıyor şimdi de 0% çıktı. Bataryada bir sorun olabilir mi?
Belli ki sistemsel bir arıza.. Tek çözüm telefon doktoru gibi :))
Şarj
Telefon ne? Detaylı bilgi verebilir misin
Acabildinmi?
Ne
Hayir nasil acabiliim
Aslinda tam olarak ne oldugunu anlayamadim, telefonmu acilmiyor?
Düzeltebildiniz mi?
Maalesef. Biliyorsaniz yardimci olur musunuz?
Telefonunuz da önemli veri yoksa, sıfırlanarak açma denenebilir. Marka ve model nedir?
Telefon bitmiş
Neden
Bakayim