İnternet & Teknoloji Sosyal medya üzerinden gelen iltifatları samimi buluyor musunuz? cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Özellikle erkekler gördüğü her dişi sineğe övgü yağdırıyor sizin düşünceleriniz neler? Sosyal medya üzerinden gelen iltifatları samimi buluyor musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kimin ne yaptığı belli olmuyor ki. Kadınlara ne desen zaten beğenmiyorlar. Erkeklere de yazanlar artık dolandırıcı mı yoksa gay filan mı oluyor bilemiyorum artık. 0 0 Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl samimi olmadıklarını bende düşünüyorum her önüne gelene yazıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bulmuyorum tabii ki. Burada bile fotom olmadığı halde bilmem ne guzeli falan diye iltifat ediyolar :D nerden biliyon nerden 0 0 Yorumla
Brk911 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çoğunlukla hayır özelliklede bariz belli olan şeyler de "hayırr yhaa sen çok güzelsin çkk güçlüsün" gibi yazılanları 0 0 Yorumla
SIIl__ Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Bunun samimiyetle alakası yok. Beğendiğine yazarlar zaten. 1 0 Yorumla
AnlatAnlatabilirsen Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Eğer iltifatı kadın yapıyorsa, erkeğin aksine genelde samimidir... 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 374 cevap paylaştı. Inanmiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimin ne yaptığı belli olmuyor ki. Kadınlara ne desen zaten beğenmiyorlar. Erkeklere de yazanlar artık dolandırıcı mı yoksa gay filan mı oluyor bilemiyorum artık.
samimi olmadıklarını bende düşünüyorum her önüne gelene yazıyorlar
Bulmuyorum tabii ki.
Burada bile fotom olmadığı halde bilmem ne guzeli falan diye iltifat ediyolar :D nerden biliyon nerden
Çoğunlukla hayır özelliklede bariz belli olan şeyler de "hayırr yhaa sen çok güzelsin çkk güçlüsün" gibi yazılanları
Bunun samimiyetle alakası yok. Beğendiğine yazarlar zaten.
Eğer iltifatı kadın yapıyorsa, erkeğin aksine genelde samimidir...
Hiç samimi bulmuyorum
Bulmuyorum tabii kiii
Hayır tabii ki
Hayır
Hayır
Inanmiyorum.
Hayir
Çoğunlukla hayır
Herkesin iltifatını samimi bulmuyorum
Hayir bulmuyorum