Az önce bir arkadaşın hikayesine yorum yaptım. Arkadaş benim mesajımın ekran görüntüsünü alıp bana yolladı. Kesin başka birine atacaktı, karıştırdı. Teknoloji kurbanı oldu yani. Sonra da bir şey olmamış gibi sildi, hiç ses etmedim.
Ya ben bunun mesajı ilet şeklini yaşadım nasıl R yaptığımı bende anlamadım ama yaptım sjsj durduk yere "neden burada bunları dedin anlayamadım?" gibi bir şey sordum karşı tarafta saf saf açıklama yaptı 🤦🏼♀️
Evet ya oldu. Rehberde aynı isimle iki kişi vardı. Birisine mesaj atacağım diye diğerine atmışım çok geç farkına vardim olayın😂özür dileyip kısaca bahsettim olayı, öylelikle geçti.
Oldu ya maalesef. Tabi ertesi gün anca fark ettim bunu.Özür dilerim yazdım sonra. Tabi karşıdaki anladı mallığımı cevap vermeye bile tenezzül etmedi. Tam rezillik sjsjsjsjsjsjs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sınıf grubuna mustehcen bir klip attım yanlışlıkla seneler önce. O zaman mesajı silme olayı da yoktu. Kusura bakmayin yanlış oldu falan bir seyler yazmıştım.
Şimdi mesela babama babiş o bu deeim de hayatımda hiç babama aşkım demedim ben djdjdjd bi gün bana bişi yazdı tamam aşkımm😊 dedim adama halbuki sevgilim olduğundan haberi yok iyi ki üstüme de gelmedi
Toptancıya tamam canim demiştim😂 Esnaf komşum da tamam sevgilim demisti bana😂 Arada oluyor böyle seyler o yuzden artik meseji atmadan once kime godnderecegimi kontrol ederek atiyorum