İnternet & Teknoloji Erkek bir öğretmen kız öğrencisinin instagram hikayesine neden ateş emojisi atar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne anlama geldiğini bilmiyor mu 😒 ? Sizce sapık mı yürüyor mu yoksa öylesine mi? Erkek bir öğretmen kız öğrencisinin instagram hikayesine neden ateş emojisi atar? Cevapla Instagram Soruları Emoji Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Croyzigor Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Güzel paylaşım manasında da atmış olabilir art niyet aramak ne kadar doğru olabilir bir de bu açıdan bakmak lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl deli cesareti vardır başına gelecekleri kestiremiyodur abazalıktan :D 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 567 cevap paylaştı. Vayyy arkadaş bu nedir böyle ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu 😃 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Bizim zamanımızda hocalar geldi aklıma da.😂 Yorumla
pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yanlışlıkla yapma ihtimali var.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geri alabilir ama Yorumla pansyy +1 yıl Belki instagram platformuna hakim değildir ve nasıl geri alacağını bilmiyordur, olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama umarım art niyet gütmemiştir Yorumla
YhadaS Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hayır. Alakasız. böyle düşünmen çok üzücü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 606 cevap paylaştı. Sapık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güzel paylaşım manasında da atmış olabilir art niyet aramak ne kadar doğru olabilir bir de bu açıdan bakmak lazım.
deli cesareti vardır başına gelecekleri kestiremiyodur abazalıktan :D
Vayyy arkadaş bu nedir böyle ya
Ne oldu 😃
Bizim zamanımızda hocalar geldi aklıma da.😂
Yanlışlıkla yapma ihtimali var..
Geri alabilir ama
Belki instagram platformuna hakim değildir ve nasıl geri alacağını bilmiyordur, olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama umarım art niyet gütmemiştir
Ahh keşke bizimki de baksa bana
Yanıyorsun beni yakiyosun diyor 😃😃😃
Hayır. Alakasız. böyle düşünmen çok üzücü
Neden ki
neydiki foto
Fazla yükselmiştir.
Yürüyordur muhtemelen
Sapık
İşini biliyon hocaa
Asılmak için