TikTok'a yemek yaptığı videoları yükleyen bir kız çocuğu, kilosuyla ilgili sayısız kötü yorum sonrasında "Lütfen bilip bilmeden linçlemeyin. Benim babamın geninden gelen bir hastalık bu. Benim bi suçum yok yemin ederim. Lütfen artık beni üzmeyin." dedi.Siber zorbalık neden bu kadar arttı? Neden bu kadar sevgisizlik?
TikTok'ta, kız çocuğuna kilosu nedeniyle yapılan kötü yorumlar hakkında ne düşünüyorsun?
Oy kurban olurum. Kankasının doğum günüsü için kek yapmış minik, benim neyim eksik demiş atmış oraya! Şimdi o çocuk bu yaşta haddini bilmezler yüzünden travma yaşayacak olan özgüveni eriyip bitecek. Sırf böyle bir çocuğa değil yaş fark etmeden kimseye söylenmemeli! Hepsi mükemmel sanki!
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Görmüştüm ve çok üzülmüştüm o tarz yorumlara bizim insanımız milletin hayatına burnunu sokmayı çok seviyor onun hayatı nasıl mutlu ise öyle Yaşar kimseyide ilgilendirmez sırf birz kilolu diye hakaret etme kırıcı yorum yapma hakkını nerden alıyorlar anlamış değilim ne kadar ayıp o kızın yerinde onlarda olabilirdi burada öyle yorumların geleceğini bile bile tiktok kullanmasaydı diyenler olmuş ama ister kullanır ister kullanmaz asıl insanlar öyle davranmayacaklar kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi karşınızdakine yapmayın lütfen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendimi bu zamana ve bu insanlara ait hissetmiyorum gerçekten. Nasıl bir pislik dolaşıyor damarlarınızda be. Kendi mutsuzluklarını, eksikliklerini başkalarını da dibe çekerek iyileştirmeye çalışan hasta ruhlar bunlar. Buraya satırlar dolusu küfür etsem bile doymam. ... c kl rı.
Tiktokta ergen kitle çok fazla sayıda var ve bir çoğuda zorba gibiler. Ailesinin tamamıyla yetiştirme tarzına bağlıyorum ve kötü yorumlar yaptığında beğenin çok geleceği düşüncesi onları buna da itiyor olabilir
İnsanların insan olmadığı zamandayız çok acımasızlar artık... Bende bir çok hakaret argo kelimelere maruz kaldım dalga da geçtiler zayıfladım fakat halâ özgüvensizim. Eskiden saçım kısaydı onla bile dalga geçtiler artık yaşamak için nefes alıyoruz ne diyim :/
Bu devirden ve insanlarından o kadar nefret ediyorum ki.. Bu şekil toplumsal baskı ve eleştiriden kaç kişi canına kıydı, nasıl bu kadar duyarsız nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorlar aklım almıyor. Herkesin kendi hayatına bakması çok mu zor? Belki onun sağlık sorunu var, belki kendini öyle seviyor, belki öyle mutlu.. Kime ne? Ne yazık ki şu lanet güzellik algısını yıkamıyoruz.
insanların , fiziğine, kilosuna, rengine, cinsine göre hüküm vermek sadece aptallara has bi özelliktir. kişiliğine , ahlakına, kültürüne göre hüküm vermek iyi insanların özelliğidir. yaratılmışa kusur bulmak dinsizliğin, yaratılanı yaratandan ötürü sevmek müslümanlığın alametidir.
o kız cocugu daha kucuk onun zıhnınde o kadar yara actılar kı şimdi ılerde ergen olunca hep ozguven sorunu yasayacak. belkı saglık ıle ılgılı ya da ılac kullanımı sonucu oldu .
her ınsan kılo alabılır ve zayıflayabılırde , en basıt ucuz egosu tatmın edemeyen ınsan karsıdakı kısının fızıkjsel ozellıklerını elestırır. yazık ne dıyelım.
İnsanlar 5 dklık zevkleri için her şeyi yapabiliyorlar artık. Küçücük kıza bunu diyen biri eğitimini alamamış acınası bir varlıktan başka bir şey olamaz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kızın Kalbini kıranlar ne yaşıyor acaba ellerine ne geçiyor anlamış değilim
Niye bu kadar kötüler insanların kiloları yaşayışları fiziksel şeyleri ggoootunuze mi batıyor ya sizene bizene
Toplum böyle yapınca özgüvensiz bireyler olup çıkıyoruz
Bunları yapanlar bence çoğu ergen enerjilerini bazı insanlar üstünde Atan boş bir topluluk
İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı.
Yav yok diyelim ki hastalık değil de çok yediği için şişmanladı. Ee bundan kime ne? Sizin paranızla mı şişmanladı? Ha görüntüsünden rahatsız oluyorsan izlemezsin videosunu olur biter. Kimse kimse yadırgayacak kadar kusursuz değil eminim.
ne kadar üzücü. güzelim benim nasıl hiç düşünmeden üzebiliyorlar insanları anlayabilmiş değilim. ben birini kırıcam diye kılı kırk yararken millet nasıl dalga geçip bu kadar rahat kırabiliyor... işte insanlıkta olacak...
Allah ıslah etsin kıza bunu yazmayı mecbur bırakanları ya ne kadar kötü insanlar var nasıl vicdanları el veriyor böyle şeylere anlamıyorum karaktersizler
İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı.
Aslında ne kadar şerefsiz bir millet olduğumuz belli oluyor bu tür aşağılık paylaşımlarla. İnsana saygı yok. Empati yok. Kırmak, üzmek, rencide etmek ne kadar kolay değil mi?
Herşeyi atmasınlar tiktoka müstehak millete madem atıyorsun kötü yorumlarıda göze alacaksın. Zaten neden atayım ki kendimi özelimi tanımadığım insanlar beni beğense ne beğenmese ne yani ahahah
İnsanlar çok kırıcı olabiliyor. Karşındakini düşünmeden yaşantısını bilmeden hadi hadsiz yorumlar yapıyorlar. Eminim ki p kız çocuğunun çevresinde de vardır bu şekilde yorum yapanlar.
Kiyamam ya bazı insanlar harbiden çok kotu empati kursak aynı şeyin başımıza geleceğini düşünsek ne bileyim yaa cok aci
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elbetteki çok kötü bir şey. Fakat burada asıl konu neden böyle ufak ve hassas bir çocuğun böylesine acımasız bir mecrada vakit geçirmesine ailesinin bir şey dememesi.
Tabi canım ne güzel. Nasıl olsa kendisine yapılmıyor, ailesine yapılmıyor. Çok daha önemlisi kurduğu cümleler ile eğlenirken ucunun nere gittiğini ve karşıda ki insana ne düşündürdüğünü, düşünmüyor.
Ya bu ne terbiyesizlik insanların fiziksel ya da ruhsal özellikleriyle dalga geçmek nedir rabbim öyle yaratmış böyle laf atan insanlar acaba ne kadar dört dörtlük küçük bir kızı üzerek ellerine ne geçiyor
İnsanların insanlıktan çıktığı bir şey işte. Söylediler de ne oldu yani.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Abi insanlar isterse zayıf olur isterse balık etli olur isterse şişman olur. Herkes kendi işiyle ilgilensin ya hahahaha ne boş insanlar var vallah yazık
Şunu anlamıyorum bir insanın kilosu yüzü giydiği neden diğerlerini ilgilendiriyor gibi yorum yapıyorlar. Zayıfsa aa yemek ye kiloluysa kilo ver. Sana mı kaldı hiç mi benim aklıma gelmedi süper zeka seni
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okurken içim acıdı ya. Kötü yorum yazanları anlamış değilim resmen kötü yorum yaparak içindeki kötülüğü belli ediyorlar. Yazık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimsenin dış görünüşü kimseyi ilgilendirmez, ama o da isterse zayıflayabilir. Babamın geni saçma bir bahane olmuş.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kiloluysa bile kime ne yani cidden anlamıyorum, o kötülüğü akıtınca deşarj mı oluyorlar? Ayrıca belli yaşı da az, ne gerek var üzmeye
@tamircik bi yere kadar okuyup sıkılıyorum xd buradakileri hele hiç okumadım ama bazı soruları okuduğum oluyor sdkjfhjksdfh. çok görüşlü ya ondan dedim