Kullanıyorum öneririm güzel hafif taşıması kolay ve çok büyük değil benim işimi görüyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yaklaşık 10 senedir kullanıyorum,7. yılın sonunda hiçbir sıkıntısı yokken yeniledim, şu an ikinciyi kullanıyorum. Bence mükemmel. Artık asla windows kullanmam. Şiddetle tavsiye ederim, son kuruşuna kadar hakediyor...
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
İkinciyi derkenn ne zmn aldınız nerden aldınız acaba
3 sene oldu yaklaşık olarak. Şu an kullandığım air değil, sadece macbook olan model, üretimden kalktı. Ama bir fark yok aralarında, çokk memnunum. Asla kasma takılma, yazılımsal problem yaşamadım. İş yerindeki bilgisayardan nefret etmeye başladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kullanıyorum öneririm güzel hafif taşıması kolay ve çok büyük değil benim işimi görüyor
Yaklaşık 10 senedir kullanıyorum,7. yılın sonunda hiçbir sıkıntısı yokken yeniledim, şu an ikinciyi kullanıyorum. Bence mükemmel. Artık asla windows kullanmam. Şiddetle tavsiye ederim, son kuruşuna kadar hakediyor...
İkinciyi derkenn ne zmn aldınız nerden aldınız acaba
3 sene oldu yaklaşık olarak. Şu an kullandığım air değil, sadece macbook olan model, üretimden kalktı. Ama bir fark yok aralarında, çokk memnunum. Asla kasma takılma, yazılımsal problem yaşamadım. İş yerindeki bilgisayardan nefret etmeye başladım
Vatan bilgisayardan aldım ikisini de 6 taksit yapıyorlar. Mediamarkta da bak bazı kartlara 12 taksit yapıyor media markt
Teşekkür ederim bilgilendirdiginjz için. Dikkate alacam dediklerinizi
Ayenn peşin fiyatına 6 taksit var öyle yapacam
Hayırlısı olsun dostum, pişman olmayacağından emin olabilirsin
Eyvallah eyvallah 🤗
Mac pro işlemcileri çıktı bunu alıp ne yapacaksın fakir misin