Merhabalar, Ben başlayım😅 takip ettiklerine, paylaşımlarına, iletişimine ilk önce bakarım. Paylaşımlarında sağlam bir yürek , efendi bir duruş görmem lazım. Fiziki olarak da etkili bir bakış, güzel bir gülüş varsa eh yaniiii bu cümleyi kurabilirim belki fjfjkl ama belki fjfjfj
Sosyal medyada nasıl bir profil size "Bir bakış baktın kalbimi yaktın" dedirtir?
yanii söz konusu eğer instagram ise hiç kimde dikkatimi çekmiyor ekleyen mesaj atanlardan silmeye üşendiğim şu an onca takip var istesem de silemem sanırım artık 600 falan beklemede bunların hepsi erkek ve türlü türlü görüntüde insan var kimseye de vay ne çekici adam falan demedim bilemiyorum
Şimdi erkekler der ki sosyal medya ne alaka? Aslında çok alakalı. Önüne gelen kızı takip eden bazı insanlar abaza gibi görünüyor. 400 takip ettiği var diyelim 200-250 si kadın. Bir erkeğin arkadaşlarının çoğunluğunu erkekler oluşturmalı, kadınlar değil.
Paylaşımlarında sağlam bir yürek , efendi bir duruş. etkilendim doğrusu. Ama aklıma takılan bir şey var. Acaba bu insanlar hiç kendileri gibi görünmüyor olabilir mi?
İlgimi çekerse tip olarak etkilenirim başka özel bir durum olmaz, sonuçta sosyal medyada ne kadar yorumlayabilirim ki.. Şimdi, zekice bir cümle paylaşmış desem o cümleyi kopyala yapıştır da yapmış olabilir o yüzden yorumlamama yetmez şahsen.
Çakma rolex saati takıp kıllı elleriyle direksiyon çevirirken story atmıyosa, sigara içerken çıkan dumanı gözümüze sokmuyosa, fotoğrafının arkasına saçma sapan sapan şarkılar koymuyosa, biosunda aptal saptal atarlı giderli sözler yazmıyosa, az ama öz postlar paylaşıyosa yakışıklı ve karizmatiksee kalbimi tam orta yerinden yakabilir
Sosyal medya kullanmıyorum ve orada kim ne yapıyor hiçbiri umurumda değil. İnsanlar sosyal medya üzerinden tanışınca ayrılıkları da genellikle sosyal medya nedeniyle oluyor.
Yok niye böyle bir paylaşım yaptın, yok neden falan seni takip ediyor, geçmişte şuna şu mesajı atmışsın, sana niye iltifat etmiş, şifreni ver hesaplarını denetleyeceğim vs. vs. vs. Ne kadar sağlam bir ilişki biçimi değilmi?
Kişilerin profilleri hiç dikkatimi çekmiyor. KS dışında sosyal medyada kullanmıyorum zaten aktif olarak. Yani benim tarzım değil böyle profilinden , listesinden vb birini stalklamak 🤷