Yakalanmadan birisini nasıl maliyeye nasıl ihbar ederim
Yani telefon numaramı ya da beni söylerler mi
Yani telefon numaramı ya da beni söylerler mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cimer üzerinden edersen gizli kalırsın
Ya şüphelendiğim gibi değilse?
o zaman savcılık seni ifadeye çağırır meşgul ettiğin için
Ama şüphe duyuyorum yani gözümle gördüm belkide yanlış anladım
kanıtlanmayan bişey ise boşuna macera arama
Ya şöyle ki banka hesabı gördüm birisinin vergi mukellefi değil ama ticari faliyet var incelenmesini istiyorum
şikayet et vergi vermemek için banka hesabı kullanılıyor diye
Ya asılsız çıkarsa başka bir sebebi varsa?
o zaman cezana katlanırsın başkaları hakkında önyargılı davranmak yerine seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokmamayı öğrenirsin
Tamam da bu vatandaşlık görevim benim
iftira atmak vatandaşlık görevi değildir madem şüphe duyuyorsun iyice araştır delil bul ondan sonra görevini yap
Ya şöyleki vergi mukellefi değil bu kişi eminim ama banka hesabına giriş çıkış var başkası da kullanıyor olabilir ayda 100 bin tl bazen 10 bin tl gibi rakamlar
ya açık konuşayım sevmediğin birinin ceza almasını istiyorsun tek bildiğin bu hesap işi eski sevgiline acı çektirmek için urdan vurmak istiyorsun belki geçerli sebebi vardır ailesinden bbiride kullanıyodur ortak olarak o zaman ne yapacaksın
Kendimi şikayet etmek istiyorum...
alo 182 yi ara psikologdan randevu al
Babam banka hesaplarını kullanıyor ben ise vergi mukellefi değilim hesabında çok giriş çıkış var ilerde başım ağrır diye kurtulmak istiyorum olay karışık 6 yıldır o kullanıyor ve be seste çıkartamıyorum
kaç yaşındasın
24 yaşımdayım ticari bir eylem var içeride iki gün sonra herhangi bir olaydan masak radarına girsem bloke yesem sen bu kadar parayı nasıl kazandın deseler ne dicem
onun yerine hesabın sıfırlanınca kapat hesabını
Kapatılan hesaplar inceleniyor mu? 10 yıl bankalarda kaydı kalıyor
Babam kabul eder evet ben kullandım der ama babam bu defa maliye ile uğraşır geri ye dönük vergilendirme yaparlarsa ailem dağılır çünkü babam para düşkünü bir adam açıkçası benim yüzümden olmaması lazım kendi yakalanması lazım
18 yaşından büyüksün senin hesabını bende kullansam bana bişey olmaz yani baban kullandığı için suçlu değil hesabı kullanan sensin tüm suç sana ait
Yinede tesbit ederler babam kullanıyor desem mesele benim hesabim incelenmesi lazım babam gidip bunu kabul etmesi lazım ama senin yüzünden yakalandım dememesi lazım yoksa olay buyur
her halukarda sen suçlusun zaten babana bişe olmaz
Ya sen boş ver suç kimde ben nasıl şüpheli durumuna düşerim? Onun cevabı var mı?
söylemezler