İnternet & Teknoloji İnstagram anasayfam boş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yaptım ise düzelmedi ne yapacağım sıfırladım uygulamayı kaldırdım aklınıza ne gelirse ne yapacağım düzelmesi için Güncellemeler+1 yıl Yanlış anlaşılmasın takip ettiğim insanların paylaşımlarını göremiyorum İnstagram anasayfam boş? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hesabın incelenıyor olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden incelensin ki hiç bir şey yapmadım kendi halimde takılıyorum Soran +1 yıl İnsanların hikayeleri görebiliyorum mesaj alabiliyorum Cevap sahibi +1 yıl postegro gibi sitelere girdiysen hesabı incelemeye alıyorlar. ya da birileri şikayet etmiştir Soran +1 yıl Beni kimle takip ediyor etmiyor diye Bi uygulama girmiştim
Chlax Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kolay halledilir 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Chlax +1 yıl Takip et Yorumla Soran +1 yıl Başkaların paylaştığı şeyleri göremiyorum nasıl olacak Yorumla Chlax +1 yıl Ss at bakalım Yorumla Soran +1 yıl 800 kişiyi takip ediyorum Yorumla Chlax +1 yıl Spam atmışlardır Yorumla Soran +1 yıl Kim niye atsın ki nasıl düzelecek peki Yorumla Chlax +1 yıl Yeni bir hesap aç , dene bakalım Bence sorun senin hesabında uygulamada sorun yok Yorumla Soran +1 yıl İnsanların hikayeleri görebiliyorum mesaj alabiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Benim hesabımda Yorumla Chlax +1 yıl Yaa kardeşim başka bir hesap. ile giriş yap bi de öyle dene Yorumla Soran +1 yıl Yedek hesabım var orada girince uygulama her şey gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Başka telefonda uygulamadan bile yaptım gene aynı Yorumla Chlax +1 yıl Hesabında sıkıntı var senin Yorumla Soran +1 yıl Ee ne olacak peki Yorumla Chlax +1 yıl Birisi şikayet etmiş veya 3. taraf bir uygulamaya hesabını girmişsin Yorumla Soran +1 yıl Ee ne yapacağım peki şimdi Yorumla Soran +1 yıl Kapanmasın diye Yorumla Chlax +1 yıl 1. Adım şifreni değiştir Yorumla Soran +1 yıl Yaptım Yorumla Chlax +1 yıl 2. Adım arkaslarindan rica et , gönderilerine yorum yapsınlar ve kaydetsinler Yorumla Soran +1 yıl Dedim Yorumla Chlax +1 yıl Bakalım 1 , 2 haftaya düzelir umarım Yorumla Soran +1 yıl Uygulamada gözükmüyor google yüzlerinde girince gözüktü Yorumla Chlax +1 yıl Takip ette istersen özelden konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hesabın incelenıyor olabilir
Neden incelensin ki hiç bir şey yapmadım kendi halimde takılıyorum
İnsanların hikayeleri görebiliyorum mesaj alabiliyorum
postegro gibi sitelere girdiysen hesabı incelemeye alıyorlar. ya da birileri şikayet etmiştir
Beni kimle takip ediyor etmiyor diye Bi uygulama girmiştim
Kolay halledilir
Nasıl?
Takip et
Başkaların paylaştığı şeyleri göremiyorum nasıl olacak
Ss at bakalım
800 kişiyi takip ediyorum
Spam atmışlardır
Kim niye atsın ki nasıl düzelecek peki
Yeni bir hesap aç , dene bakalım Bence sorun senin hesabında uygulamada sorun yok
İnsanların hikayeleri görebiliyorum mesaj alabiliyorum
Benim hesabımda
Yaa kardeşim başka bir hesap. ile giriş yap bi de öyle dene
Yedek hesabım var orada girince uygulama her şey gözüküyor
Başka telefonda uygulamadan bile yaptım gene aynı
Hesabında sıkıntı var senin
Ee ne olacak peki
Birisi şikayet etmiş veya 3. taraf bir uygulamaya hesabını girmişsin
Ee ne yapacağım peki şimdi
Kapanmasın diye
1. Adım şifreni değiştir
Yaptım