Orasını bilmiyorum ama bağzı telefonlar ayda bir açman gerek oda 200 tl para değmez yani iPhone 3 ay gibi duydum yanlış hatırlamıyorsam öyle gibime geliyor
Yok knk yanlış anlama benim kuzenimin telefonunda öyle oldu sadece normalde bir kere sağlam imei atıldı mı bildiğim süresiz kullanabiliyirsun ama iPhone farklı benim bildiğim onun bir süresi var sanrim ama emin değilim işte
Bence orjinaline göre ucuz ise değebilir yapaabiliyorsan satıcısına sor daha iyi Bilgi edinirsin ama iPhone orijinal öneririm ilerde satarsan sıkıntı çıkmaz, benimki gibi telefonlarda gözü kapalı alabilirsin sıkıntı yok
Edindim herkes yılda 2 3 kez açıldığını söyledi kimisi pasaportla ekstra,2000 tlye yakın aciyormus ama ben açmam okadar para niye vereyim canım. Ya kimisi 3 ayda bir açmak gerekiyor diyor ben ondan korktum sürekli açtıracaksam çok saçma ya yılda,2 kez olsa tamam
Değil mi ama kullanan arkadaşlarım var memnunlar, ya sıfırı 1000 binden aşağı değil ki okadar para verir misin iPhone olmadan da başka telefon kullanamıyorum android hiç sevmiyorum
Bende laptop için 1 sene biriktirdim knk öyle kolay değil bu işler o zamanın parasıyla macebook alırdım şimdi aynı para ile Lenovo alabiliyorum öyle işte fiyatların içine edilmeis durumda ya yükselecek tada düşecek ortası yok piyasa çok karışık
Valla knk seçim gününde partiler bir şeyler yapıyor o zaman ucuzlar sonra eskisi gibi olur diyorum bence ama normale fiyatlar daha da bir uçacak gibime geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynen yeni imei attim redmi note 9 bir buçuk senesi oluyor sanırım halen cillop gibi
Ne kadar peki açma parası iPhone 11 de kaç defa açılıyor biliyor musun
Orasını bilmiyorum ama bağzı telefonlar ayda bir açman gerek oda 200 tl para değmez yani iPhone 3 ay gibi duydum yanlış hatırlamıyorsam öyle gibime geliyor
Yok artık her ayda nasıl ya her ay olamaz yılda iki defa duydum ama kimiside yılda 4 defa diyor anlamadım ki ya
Yok knk yanlış anlama benim kuzenimin telefonunda öyle oldu sadece normalde bir kere sağlam imei atıldı mı bildiğim süresiz kullanabiliyirsun ama iPhone farklı benim bildiğim onun bir süresi var sanrim ama emin değilim işte
Ya evrt iPhone aynı değil ama işte yılda kaç kez açılıyor ki acaba 2 den fazla ise değer mi ya
Bence orjinaline göre ucuz ise değebilir yapaabiliyorsan satıcısına sor daha iyi Bilgi edinirsin ama iPhone orijinal öneririm ilerde satarsan sıkıntı çıkmaz, benimki gibi telefonlarda gözü kapalı alabilirsin sıkıntı yok
Ya ama letgodan araştırdım çoğu kişi hemen hemen kayıtsız kullanıyorlar
Sordun mu peki bilgi edindin mi orada bilgi edinmek daha iyi olur
Edindim herkes yılda 2 3 kez açıldığını söyledi kimisi pasaportla ekstra,2000 tlye yakın aciyormus ama ben açmam okadar para niye vereyim canım. Ya kimisi 3 ayda bir açmak gerekiyor diyor ben ondan korktum sürekli açtıracaksam çok saçma ya yılda,2 kez olsa tamam
Sadece iPhone orijinal olsun geri kalan kayıtsız alacaksan olabilir sıkıntı yok ama iPhone tehlikeli dediğin gibi
Değil mi ama kullanan arkadaşlarım var memnunlar, ya sıfırı 1000 binden aşağı değil ki okadar para verir misin iPhone olmadan da başka telefon kullanamıyorum android hiç sevmiyorum
Aynen fiyatında ciddi bir kabarma var ama yapacak bir şey de yok sen biraz briktir pederden iste falan birşeyler yapmaya çalış
Ya 3 bin TL fark ediyor sıfır almak daha mantıklı ama işte acil lazım bana okadar biriktiremem anca seneye
Bende laptop için 1 sene biriktirdim knk öyle kolay değil bu işler o zamanın parasıyla macebook alırdım şimdi aynı para ile Lenovo alabiliyorum öyle işte fiyatların içine edilmeis durumda ya yükselecek tada düşecek ortası yok piyasa çok karışık
Acaba düşer mi ya iPhone sence
Valla knk seçim gününde partiler bir şeyler yapıyor o zaman ucuzlar sonra eskisi gibi olur diyorum bence ama normale fiyatlar daha da bir uçacak gibime geliyor
kayıtsız telefon kullanmak hiç mantıklı değil
Neden peki
Mardin
Kayıtsız telefon kullananlar ateisttir net
helal olsun nerden anladın yaw
Kendimden biliyorum
Haahahaaha 😂😂
ya berkecan heryerde söyleme demıyom mu ben sana
Ne yapayım şuküfe Allah soylettiriyor
Nasıl bir şey ki o
Kaçak kaçak
Benimki öyle yahu 😄 Hollandadan geldi kardeşim orada yaşıyor İmei atıyorsun bitiyor iş
Soruyu alalım 😎
Yok ben değilim
Ben 13 pro max
Nasıl peki bahder misin
Bende kaçak almayı düşünüyorum da
Kaçak değil yurt dışı ama orjinal
Vergi vermiyorsun fark bu
Nasıl yani kaçak olmuyor kaçak nasıl oluyor ki?
Kaçak dediğin Çin malımı
Bütçen nedir almak için
Ne bileyim yahu çin mi ırak mi Suriye mi
Nerden alcan
Evey