arkadaşlar yanlışlıkla ment favladım ne yapacağımı bilemedim hemen favı geri çektim hesabı engelledim kullanıcı adımı değiştirdim hesabımı kilitli hesap yaptım sizce beni bulur mu ya da hesabımı görmüş müdür
o an ki telaşla aklıma gelen her şeyi yaptım fakat twde seni engelleyen kullanıcılar görebiliyorsun hesabımın önceki kullanıcı adımı gördüyse bulup engellediğimi görür engel kalsın mı sence
twde beni engelleyen kullanıcıları görebiliyoruz ya, ben bu cocuğu engelledim kullanıcı adımı gördüyse beni bulur engellediğimi de görür sence engeli kaldırım mi kaldırmayım mı
eğer önceki kullanıcı adımı gördüyse önceki kullanıcı adımla beni bulur ve engellediğimi görür (twde başka hesap engellediğindr engellrdi diye görünüyor) sence engeli ne yapim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O bu kadar dert ediyor mu bunu? boş ver salla.
KRAAL MISIN BEE
Hemen adını değiştir pp değiştir
Tamam 👌🏿
fav yapınca direkt geri çektim favladığım kullanıcıyı engelledim kullanıcı adımı değiştirip hesabımı korumaya aldım profide kaldırdım
Tamam sıkıntı yok o zaman
favladığım tweet 2012 yılına ait 🥺
Hay maşallah ama seni bulamaz rahat ol isim pp değiştirdikten sonra
o an ki telaşla aklıma gelen her şeyi yaptım fakat twde seni engelleyen kullanıcılar görebiliyorsun hesabımın önceki kullanıcı adımı gördüyse bulup engellediğimi görür engel kalsın mı sence
Tw kullanmadığım için bilmiyorum kaldır o zaman engeli
teşekkür ederim 🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻💗💗
E bu baya ölü taklidi
mezarımı bulmasın lütfen
Bulamaz ama gütmüştür adini
Görmüştür
izimi nasıl kaybettirrbilirim
profili bile değiştirdim
Kullanci adını değiştir o hesabı engelle
fav yapınca direkt geri çektim favladığım kullanıcıyı engelledim kullanıcı adımı değiştirip hesabımı korumaya aldım
Twitter hesabın çok önemli değilse silde yenisi aç için rahat etsin
silemiyorım 🥺
Bulamaz zaten de neden takdin bu kadar eski sevgili mi
keşke eski sevgilim olsa
Merak ettim bu kadar abartılacak kim olabilir
şimdi sana bunu nasıl açıklayım ösöwösç
Özelden yaz iistersen
twde beni engelleyen kullanıcıları görebiliyoruz ya, ben bu cocuğu engelledim kullanıcı adımı gördüyse beni bulur engellediğimi de görür sence engeli kaldırım mi kaldırmayım mı
Kim bu çocuk neyin oluyor senin durumu anlatta yorum yapeyim
özelden mesaj gödermem için seviyem yeterli değilmiş
Mesaj kutunu açta ben yazeyim
şey yeni indirdim nerden açılıyor bulamadım
bulurlar sonra evinin kapısında polisler..
ellerini kurabiliriz istersen tane başı 500
Fav i geri cekseydin
Favladim nedirki
Bulamaz
eğer önceki kullanıcı adımı gördüyse önceki kullanıcı adımla beni bulur ve engellediğimi görür (twde başka hesap engellediğindr engellrdi diye görünüyor) sence engeli ne yapim
Ölü taklidi yap
Bulabilir.
fav yapınca direkt geri çektim favladığım kullanıcıyı engelledim kendi kullanıcı adımı değiştirip hesabımı korumaya aldım profili de kaldırdım
O zaman biraz zor bulur seni iyi önlem almışsın.
twde benim X kullanıcısını engellediğiğümi X kullanıcısı görünüyor engeli kaldırım mi sizce