Evinizde bir erkek kardeş olması sizin için neler ifade ediyor? Mesela benim bir erkek kardeşim var. Bu, evde internet yok anlamına geliyor benim için.. İşi olmadığından, onun geceleri gündüz, gündüzler de gece demek oluyor. Sabaha kadar internet başında, bütün gün de uyur. Evde onunla karşılaşmak bile imkansız.. Bu nedenle ona iyi bir iş bulmadan bana rahat yok.. Yahut da, ya ben evlenip gidecem evden, ya da önce onu evlendirip. Ne evlendirmesi ya, daha işi gücü yok, kendine bakamıyor, bir de karısına nasıl bakacak. Sevgilisi de çalışmıyor zaten. Henüz okuyor o da. Ben ancak, biraz tv seyrettikten sonra, çıkıyorum odama ve kitap okumuyorsam eğer, açıyorum buz gibi kırmızı şarabı, hem demlenip hem de sevgilimle telefonda cilveleşiyoruz.. Sizin için erkek kardeş olması demek, internet olmaması anlamına geliyor mu? Ya da daha başka bir şeylerin olmaması anlamına gelir mi? Siz olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz bu duruma?
Cevabın nedir?
Benim için erkek kardeş;
Her sabah kalktığında wc'yi dolu bulmaktır.
Yemeğe 2 dk geç kalsan aç kalmaktır.
Akşam tv de çıkan güzel bir filmi yer olmadığı için yerde seyretmektir.
Banyo edeceğini 2 saat önceden duyurmaktır.
Beğenip aldığın güzel bir elbiseyi 2.gün yerinde bulamamaktır.
Kişisel eşyalarını fellik fellik saklamaktır.
En güzel ayakkabını evden ilk çıkanın giymesidir.
Evde ekmek kalmayınca Tren misali herkesin birbirine bakmasıdır.
Ortada bir suç olduğu zaman zanlının bulunamamasıdır.
Bi kavga başladımı annenin ayak altındaki eşyaları kırılmasın diye kaçırmasıdır.
1 aylık elektrik ve su faturasının toplamının 700 lirayı bulmasıdır.
Ve yine internet faturasında toplam dowland miktarının 2 tb yi görmesidir.
Mutfağın hiç boş kalmamasıdır.
4 erkek kardeşim var bu arada:)) Yukarıda bahsi geçen olaylar tamamen gerçek olaylardan alınmıştır:))56 Yorumla- +1 yıl
Woow..! Evde çok erkeğin olmasının bu kadar soruna yol açacağını hiç düşünmemiştim.. Demek ki ben iyi taraflarından bakmışım olaya.. Çok erkek olunca, her biri de çalışırsa ve birlik olurlarsa çok çabuk iyi bir yerlere gelebilirler diye düşünürüm..
Ama, kız ve erkek kardeşler arasında bu tür sorunlar pek yaşanmıyor.. Bizimkinin tek sorunu işsizliğin verdiği bunalım.. O durumunu da ben teskin etmeye çalışıyorum, harçlığını bol bol vererek.. Pek fazla gece dışarı da çıkmaz.. - +1 yıl
Bir kaç mı.? hahaha.. Abartmışsın da abartmışsın ne bir kaçı.?
- +1 yıl
Eveeeet..! O bakımdan avantajlısınız.. hahahah..
En İyi Cevaplar
+1 yılwirelesss modem ve 2 dizüstü bilgisayar iş internet sorununu halleder.
erkek kardeşinin arada kız arkadaşında kalması kafanı dinlemene yardımcı olur.
kardeşine ikinci bir kız arkadaş bularak, onunhayatını iyice cehenneme çevirebilirsin. (etik konulara girmeyelim lütfen)
erkek kardeşinni cebine biraz para koyman da iş görür. azıcık gezip eğlensin, gece gezmelerine gitsin çocuk.
bir de, şu yaz günü şarap ayini sevgilenle başbaşa yapmak varken, niçin telefonda yapmaktasın?214 Yorumla- +1 yıl
öyle bişey yaparsa zaten birek RelGuiding'e erkek kardeş olarak kaçarım:)
benim hiç ablam olmadı, bir abim vardı, onun da kendine hayrı yoktu:) - +1 yıl
İkinci bilgisayarı da alırım ama aslında ben istemiyorum ikimizin de odalarımıza tıkılıp sabahlamayı.. :)
Kardeşimin sevgilisi de başka şehirde olduğundan, o da aynı benim gibi bütün gece telefon kulağına yapışık vaziyette.. :D
Harçlığını ben veriyorum zaten canım.. Zaten kendi de başkasından istemez, benim dışımda.. Ama, pek fazla gece gezmesi yok.. Arada bir kankasıyla çıkmak dışında..
Malesef sevgilim de ayrı şehirde de onun için.. Ancak hafta sonları yapabiliyoruz o ayini birlikte.. :)) - +1 yıl
@Lusacan; Kardeşime ben bulmadım kız arkadaşını.. Kendisi buldu okuldayken.. O zamandan beri birlikteler zaten.. :)
Ablanın olmayışı senin açından kötü.. Bunu ablan olmadığı için sen anlamayabilirsin belki ama kardeşim benim her şeyim.. O da benim bir dediğimi iki etmez.. :) - +1 yıl
sevgili RealGuiding, Guidingler ailesi olarak siz de farklı şehirlerde yaşayan sevgili bulma hastalığı var. bu nedenle sıklıkla kardeşinle birbirinizi yiyorsunuz. bu hastalığınızın genetik olduğu düşünmekteyim, ayni anne-babanızın ayrı şehirlerde yaşayıp, telefonla görüştüğünü düşüyorum. baban viski çikolata, annen şarapla telefonda uzun uzundıya konuşmaktalar:)
zaten telefonlarla ayrı odalarda takılmaktasınız, bunu yerini bilgisayar alsa da değişen pek bişey olmaz gibi gibi... - +1 yıl
ahahahaha.. Çok komiksin.. Hemen anında neler üretiyorsun o müthiş beyninde.. :) Yok, annem babamla yanı evdeyiz.. Biz sevgilimle aynı şehirdeydik fakat sevgilim işi ancak başka şehirde bulunca ayrıldık.. Erkek kardeşim ise üniversitede tanıştı kız arkadaşı ile üniversite bitince, herkes kendi şehrine döndü..
Yani genetik olmadığını ispata çalışıyorum.. :D - +1 yıl
çözüm basit evlenmeden git, yani kiraya çık:)) istediğin zaman aileni görüp, istediğinde de kendi evinde takılırsın. iş bulma kurumumusun ki kardeşine iş bulmaya çalışacaksın? sizin bu ayrılık halleri genetik miras olsaydı, kardeşini babanın yanına gönder diyecektim ama değilmiş.
bu arada abla-kardeş sevgililerinden ayrı, çok acıklı bir yaşam öyküsü:)) gözlerim doldu, valla bak:)) ama 20nci saattir uyumamanın verdiği göz yorgunluğu gözlerimin yaşarma sebebi zannedersem. - +1 yıl
Hiç de acıklı bir yaşam öykümüz yok.. Sen boşuna kendini bizim üzme canım.. Bak gözlerini kaybedeceksin git de yat ve uyu biraz.. Burada bizim derdimizle uğraşacağına gözlerin dinlensin biraz uyu da.. :)))
- +1 yıl
uyuyacam da, rüyamda dramatik bir abla-kardeş teması olsun istemiyorum, bu nedenle azıcık olayın şokunu atlatayım:)) uykusuzken çok duygusal oluyorum, bu sitede anlatılmış nice dramatik trajik hikayelerde bile taş kalpliyken, sitedeki en çok hislendiğim olay bu oldu:))
- +1 yıl
ablası olmayan benim... el ele verip, iki abladan bana da bir abla yapın:) küçükken kardeşim olacağında abla istemiştim ama artık çok geç olduğunu söylemişlerdi, çok üzülmüştüm:( talihsizlikler üstüste geldi ve o da erkek oldu, abla ümidim tarihe gömülmüştü:( şimdi yeniden bir ümidim var:))
- +1 yıl
Vah canım... Ben ablası olmayanları karıştırımışım demek ki.. O zaman ben bundan böyle senin dünya ahret ablanım hayatım.. Keşke bi kız kardeşim olsaydı, seve seve sana verirdim.. Ah pardon, iki tane lazım kız kardeş o zaman.. Çünkü, @çokdüşündümbulamadım anneme babama lanet edip duruyor, bana bir kız kardeş yapmadıkları için..
Ama, üzülme sana da buluruz bi kız ya üzülme.. İnşallah maşallah.. Şöyle müstamel olmayanından bakarım bizim oralara.. :D
@Lusacan'a da kendi ablası bulsun artık.. :) - +1 yıl
abla ablacımmm bana da harçlık verir misin?:))
- +1 yıl
Veririm ablası.. Ama, olur olmaz yerlere harcamayacağına söz ver, harçlığın benden..
"olur olmaz yerler" nedir diye sorma, artık koca adam oldun.. Bilmen lazım.. :D
+1 yılhahahaha süper bişiydir. yeni yemek yapmayı öğrenen hanım kız için kobay olarak kullanmılmak için biçilmiş kaftandır. boyu senin boyunu geçene kadar istediğin gibi dövebilirsin, düğünlerde kavalyesiz kaldığında bitanecik kavalyeniz olur, sigara içtiğini yakaladığında babaya söylemek üzere tehtit edildiğinde istediğin herşeyi yaptırabilirsin, dışarda biri laf atsın bacak kadar boyuna bakmadan hiç bakmaz dalar, kıskançlğın daniskasını yapar. hastalandığın zaman yada senden bişiy isticeği zaman bitanecik ablası olursun, yada o hastalandığı zaman annenden fazla için gider, halalığı tatmanı sağlar. bazende bir kaşık suda boğmak istersin ama ne kadar haşere olsada bitanecik erkek kardeşindir işte...
38 Yorumla- +1 yıl
çok güzel ifade etmişsin hiç erkek kardeşim yok bi an özendim valla :))
- +1 yıl
teşekkr ederim fazla özleme an gelir en süper baş belalarına taş çıkarır :D
- +1 yıl
Ya aslında aramızda hiç bir sorun yok diyebilirim.. Hatta annemi babamı takmaz ama benim sözümü de iki etmez kardeşim.. Fakat bu işsiz kalması onu çok bunaltıyor.. Tüm sorunu bu.. Askerden geldiği 4 ay oldu o zamandan beri işssiz durmak canına tak dedi.. Gerçi, yıllarca iş bekleyen nice insanlar var elbette ama bizimkisi çok acele ediyor.. :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim.. Yorumun tamamen kardeşle ilgili olduğu için seçildi.. :)
- +1 yıl
kardeşim yine bi işe yaradı desene :D
- +1 yıl
"yine bi işe yaradı desene :D" sözünde bir kinaye sezdim.. Yarayacak elbette.. Kardeş her zaman işe yarar.. :D
- +1 yıl
:)))
aynı benım kardeşimde anlattığın gıbı ama kardeşim 11 yaşında..
öğlen 1 de yada 2 de kalkıp bilgisayarın başına oturuyor yemeğini herşeyini bilgisayarın önünde yiyor gece saat 4 e 5 e kadar..
abarttığımı düşünenler olucaktır ama gerçekten söylüyorum..
ne yaptıysak vazgeçiremedik..
modemi saklıyalım diyoruz ama bizimde işimiz oluyor ondan onuda yapamıyoruz..
önceleri bana bilgisayarı saatli veriyordu 1 2 saat kullanabiliyordum..
ama kendi şahsıma bilgisayar aldım ve şimdi iyiyiz..
sende böyle yapabilirsin çünkü o bilgisayarı sana vermiycek :)16 Yorumla- +1 yıl
Senin kardeşin daha küçükmüş hayatım.. Bizim ki askerden geldi.. İş bulamadığından bunalım takılıyor..
Senin dediğin gibi yapıcam da, yani ikinci bir bilgisayar alıcam ama o zaman da ben sabahlarım diye korkuyorum.. hahaha.. O tehlike de var hani.. :)) - +1 yıl
Ben de o düşüncedeyim zaten.. İşyerinde sabahtan akşama kadar bilgisayar başındayım.. İş arasında buraya cevap yetiştiriyorum.. Daha çok da, cevap yetiştirme arasında iş yapıyorum desem yeridir.. :D
- +1 yıl
e tamam işte sen yine iyisin :)) bulamayanlarda vardı onu mesela ben :D
benim eskiden günlük bilgisayar sürem maksimum 2 saatti..
biradaha oynamak istediğimde adam olana çok bile diyordu o bücür kardeşim bana :))
ayrıca 2 işi birarada yapmanda çok hoşuma gitti
bayılırım böyle insanlara :) - +1 yıl
İki işi bir arada ben yapıyorum da, mahiyetimde çalışan personel yaptığında benden azar yiyorlar ama.. Benim odamın ayrı olması nedeniyle yapabiliyorum.. Müdürlerin gözünden uzağım yani..
Ya aslında internette iş harici girdiğimi zaten biliyorlar da, girdiğim yerleri bilmelerini istemem..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Evde 5 bilgisayar var o yüzden internet problemimiz yok..
Ergen bir erkek kardeşim var ve birde onun kız ikizi..
Erkek kardeşimi özlüyorum çünkü aynı evde yaşamamıza rağmen az görüyorum, çok fırlama bu son zamanlarda. Erkenden çıkıyor aksam 10 a kadar ortalarda yok.. Sınıfda ikinci kez kaldı, annem babamın ve benim dilimizde artık tüyün biteceği yer kalmadı.. Son zamanlarda erkek kardeşim benim için stress demek..18 Yorumla- +1 yıl
Sen bi internet cafe açsana o kadar bilgisayarla ne yapıyorsunuz..?
Bizimki gece pek dışarı çıkma huyu yok.. Sevgilisi de ayrı şehirde olduğundan.. Normal arkadaş olarak da bir tek kankası var, onun dışında fazla arkadaşı yok.. Bir tek onunla çıkar geceleri arada bir.. Dışarı çıkmıyor ama kendi odasından da dışarı çıkmıyor.. Aynen biz de özlüyoruz onu.. Fazla sosyal biri de değil zaten.. :D - +1 yıl
Bazen bende böyle diyorum :D Benim bilgisayarımı okul vermişti, babamın işi dolayısyla var, çocukların bir tane çok eski laptopları var çok nadir kullanılır, o da çok zor çalıştığından yeni aldık, okul için çok lazım oluyor, birde paylaşamıyorlardı.. ben kullandırmıyorum çünkü :P Annemde bende bilgisayar kullanmaya öğrenicem, gidicem kendime alıcam dedi, gitti aldı :) Hemde ne alma piyasadaki en pahalı en kaliteli masaüstü bilgisayarı aldı, al karsına tv diye seyret o derece :P
- +1 yıl
Ehh yani..! Annen de haklı ama.. O da bu dünyadan yani internet dünyasından haberdar olma hakkına sahip.. :))
- +1 yıl
Yav öğrenemiyecek ne var zaten.. Program yazacak hali yok ya.. ben kimlerin hangi yaştan sonra neleri öğrendiğine şahitim.. Yoksa, bu siteyi de biliyor mu annen..? Biliyorsa, selamımı ilet, ellerinden öptüğümü söyle ona.. :)))
- +1 yıl
ahahaha.. Valla çok iyiymiş.. Tam süper ananeymiş seninki.. :D
odayı paylaşmak, sabahları sesiyle uyanmak, sürekli kavga etmek ( son bir kaç senedir etmiyoruz. büyüdük galiba:) ), çalışmaya başladığı için hastalarıyla olan anılarını dinlemek, kısa yoldan zengin olma hayallerini dinlemek, hiç sevmediğim şarkı zevkine katlanmak... gibi şeyler geliyor aklıma. bizim kavgalarımız çok olduğundan soğuk gibiyiz. arkadaş olamadık daha. ama ilerde bu değişir gibi. öyle işte.:)
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle değişiyo... biz birde takvandoya gittik kavgamızın derecesini düşün bi bakalım :D
- +1 yıl
Yok bizimkinin odası da ayrı ve o nedenle yüzünü bile gördüğümüz yok.. Benimle hiç kavgası olmaz.. Anneme babama karşı çıkar ama benim sözümden çıkmaz.. Benim sözüme çok güvenir ve inanır.. Tek problemi işinin olmaması.. Bir kaç müracaatı oldu ama henüz bir şey çıkmadı..
Bızımde evde erkek tek idi.Abim bızım içimizde kız gıbı yetıtı zaten ve
çok düzgün biri ,yanı benden bekle ondan bekleme ,şu yaşıma geldım
kavga etmıslığını görmedım.Ama babamın onu cok sevmesı benı bazen cok kızdırmıyor değil.
Abim demek evın nakit akısının ona gıtmesı demek :))) Babamı ıyı sömürüyor bu konuda ıyı
işi ve maaşı olmasına ragmen15 Yorumla- +1 yıl
Ya kavga etmeyiz biz de, ama işsiz olduğu için de kafasına takıyor çokça.. Bir iş bulsa, hem harçlık vermekten kurtulucam, hem de o internetten kurtulacak.. :)
- +1 yıl
İnşallah bebeğim.. :))
erkek kardesim olsa yanmisti, duzenli bir hayati olurdu ne o oyle
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olacaktı peki..? Ne yaprdırn da, düzenli bir hayatı olurdu.? Hiç bir ip ucuda vermemişsin ki. :D
- +1 yıl
Ya bu dediklerini yapıyorum elbette.. sözümü dinler ve bir dediğimi iki etmez.. O bakımdan şikayetim yok ondan.. Bütün sorunu işsiz olması ve başvurularından bir sonuç çıkmaması.. Bu durumunu da biz elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz aile olarak elbette.. Ama, herkes gibi sıkılıyor evde durmaktan.. Bir işi olmamasından..
+1 yılAslında daha güzeli Aynı şeyleri yapan bir ablanın olması olabilir.
15 Yorumla- +1 yıl
Bence tam tersi olsa daha güzel olurdu.. :)
- +1 yıl
Nasılsın dye sormaktan çekinen bir ablan olsaydı.
Birşeye ihtiyacımız vardır belki. Öğrenmekten korktugunu belli etmeyecek. - +1 yıl
Ya ben dediğini tam algılayamamışım.. Onun için öyle bir cevap verdim..
Ya abla dediğin nasılsın diye sormaz mı.? Mesela ben erkek kardeşimin her bir sorununa çözüm bulmaya çalışırım.. Harçlığını benden başkasından almaz sadece benden ister.. Bir dediğimi iki etmez.. O bakımdan çok iyidir yani.. - +1 yıl
Demek ki örnek ablalarımızdan birisisin. Bizimki dehşettir.
Telefonda bile dikkat eder.
Can, Ödevım var bır zahmet çevirsene Türkçeye.. :) - +1 yıl
hahaha.. Ehh ablaların ödevlerini de yapmak zahmet olmasa gerek.. :D
+1 yılaslında daha çok fikir yürüten olsa daha işe yarardı ama napalım idare ediyozz ,tek erkek çocuk.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet daha fazla fikre ihtiyaç var.. :)
+1 yılBen yalnızım. Bilemiyorum ne olurdu kardeşim olsaydı ve aynı evde yaşasaydık. Heralde ben de odama inerdim. : )
09 Yorumla- +1 yıl
Evet, bilememen gayet doğal.. Bunu öğrenebilmen için ise, sanırım artık çok geç olmalı.. Annen ve baban var mı.? Baltayı taşa vurmak istemem ama.! Varsa da sana bir kardeş yapma durumlarının ne olduğunu da ben bilemiyorum..
Yoruma anne babayı karıştırdığım için, umarım alınıp gücenmezsin.. Ama, kardeşden bahsedilince de anne babadan söz açmak şart sanırım.. :) - +1 yıl
Sevgili Caste'daşım
Yazın hoşuma gitti. Buna rağmen sorunun sonuna gelene kadar hep aklımda kalan şu iki kelimen ''Odama çıktım.'' oldu. Sonunda da ''Havuzlu mu?'' ya da ''Triplex mi'' gibi bir soru yerine, sana daha enigma kodlu halinde ''Ben de inerdim sanırım.'' dedim.
Annem de hayatta babam da hayatta. Annemin erkek arkadaşı babamın da kız arkadaşı var. Aralarından bir tek babamın kız arkadaşının sevgilisiyle görüşüyorum. Babamı sevmem de. : \ - +1 yıl
Evet, haklısın "odama çıktım" derken yukarı çıkmak anlamında gayri ihtiyari, yani hep yaptığım gibi söylemiş oldum.. Çünkü, evimiz Triplex ve benim odam da en üstte.. :)
Oh neyse ki baltayı taşa vurucam diye korkmuştum.. Ölmüş kişiler arkasından söz etmek istemem de.. Ancak, sözlerinden anlamadığım şey şu; "(...) babamın kız arkadaşının sevgilisiyle görüşüyorum. " cümlendeki "babamın kız arkadaşının sevgilisi" sözlerini anlamlandıramadım.. Yanlış mı yazdın yoksa baban buna nasıl razı olabilir.? - +1 yıl
Peter Greenaway'in bir filmi vardı ya The cook the thief his wife and her lover diye. O aklıma geldi ansızın. Gayriciddiydim sondan bir önceki cümlemde. İlgilenmiyorum ne annemle ne babamla ne de sevgilileriyle.
- +1 yıl
Kusura bakma.! Aile ilişkilerinize burnumu sokmuş oldum.. Bir soru nerelere götürüp, neleri sorgulattırıyor insana.. Ve, aldığı cevaplardan da pişmanlığını ifade edecek cümle kurmakta zorlanıyor, benim gibi..
Neyse, ben yine kardeş mevzuuna döneyim en iyisi.. Dilerim annen sana en kısa zamanda bir kız kardeş yapar.. Eminim kız kardeşi sen de çok seveceksindir.. Hem kız kardeş, iyidir, candır.. :))
Neyse ki, bağlayabildim cümlelerimi.. Ohhh.! :D - +1 yıl
Kardeşim olmadığını da nerden çıkardın. Ben yalnız yaşadığımı söyledim yalnızca. : ) Hep ayrı büyüdük, Skywalker'lar gibi. 19 yaşında bir kız kardeşim var halihazırda.
- +1 yıl
Oh pardon ama, şu cümleleriniz beni yanılttı o zaman; "Ben yalnızım. Bilemiyorum ne olurdu kardeşim olsaydı (...)" "Kardeşim olsaydı" sözlerini ben yanlış anladım o zaman..
- +1 yıl
Hayır aslında haklısınız efendim.
Ama yalnızca burjuvaziye parmak basmaktı niyetim.
Ben kardeşimsiz ne yapar ne eylerim?
Baştaki cümleyi dikkat çekmeyecek bir şey seçip, enigma'mı çözdüreyim. - +1 yıl
Oh neyse anlaştık sizinle.. :) Hele burjuvazi konusunda size hak vermemek elde değil, malesef..
Ayrıca, "Ben kardeşimsiz ne yapar ne eylerim?" sözünüz ne kadar içten ve hoş bir tavır.. Eş veya sevgili ile anlaşamayınca terkedilir, ayrılınır fakat kardeş öyle değil.. Kardeş bambaşka.. Canının yarısı derler ya.. Çok doğru bir tespit.. Öyle değil mi.?
Boş verin baştaki cümleyi de önemsemeyin o kadar.. Bazı şeylerin geri dönüşü olmaz.. Çünkü, söz ağızdan bir defa çıkar, diş macunu misali.. :))
... Kırmızı şarabı aynı evde içmelisin !
13 Yorumla- +1 yıl
Ah keşke ama sevgilim ayrı şehirde çalıştığından ancak hafta sonları buluşabiliyoruz.. Neyse, yakında sona erecek ayrılığımız.. :))
- +1 yıl
İnşallah..! :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Evinizde bir erkek kardeşin olması sizin için neler ifade eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler